34.5 C
Ελλάδα
12 Ιουλίου 2024
Motorplay.gr
ΑγώνεςΓενικά

Έγινε της ΟΜΑΕ

Θα προσπαθήσω να παραφράσω τα τέσσερα αυτά γράμματα κατά βούληση. Έχουμε και λέμε: Όμιλος Μαλθακών Ανδρών Ελλάδας. Δε μπορώ να φανταστώ ότι όλοι εκείνοι που ανέτρεψαν το Μιχελακάκη δεν έχουν ένα νομικό σύμβουλο επαρκή να τους καθοδηγήσει χωρίς κανένα κίνδυνο.

Επίσης ο Φατούρος και η παρέα του δε μπορούσε να ανατρέψει τις κατηγορίες με αποτέλεσμα να θεωρηθούν άκυρες οι προηγούμενες αρχαιρεσίες. Έτσι, περάσαμε σε διορισμένο Δ/Σ το οποίο οφείλει μέχρι αρχές Ιανουαρίου να διεξάγει νέες εκλογές.

Όλα αυτά υποστηρίζει ο Νίκος Κόγιας είναι βούτυρο στο ψωμί του Μιχελακάκη. Ο Κόγιας είναι και γνώστης και με αρκετό κύρος και απορούμε πως δεν έχει αξιοποιηθεί μέχρι σήμερα. Ο Μιχελακάκης έχει τον Μεσημέρη που τον καθοδηγεί και δρομολογεί μαζί με τους υπόλοιπους υποστηρικτές και δορυφόρους τη μεγάλη ανατροπή και επιστροφή του στο τιμόνι της ΟΜΑΕ.

Εμείς έχουμε να προτείνουμε δύο πράγματα. Το πρώτο είναι ο Ηλιόπουλος να μπει δυναμικά μπροστά κυριολεκτικά. Το δεύτερο είναι να συγκεντρώσει την πλειοψηφία των εκλεκτόρων και μπορεί μαζί με τον Κουτσίκο να παίζουν μπάλα.

Εμείς με τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΑ δεν έχουμε και τις καλύτερες σχέσεις, αλλά έχουμε το θάρρος να του αναγνωρίσουμε ικανότητες, εντιμότητα, γνώσεις και αποδοχή. Ο χώρος σας καλεί, ο χώρος σας εκτιμά και σας θέλει.

Τώρα εγώ ρωτάω όταν κάποιος με ξέρει σαν εκδότη από τότε που έπιασε αγωνιστικό τιμόνι να σε χαιρετά με το γεια σου κύριε φωτογράφε να το θεωρήσω υποτιμητικό ή κάνω λάθος; Δηλαδή ο Κώστας Καββαθάς που κρατούσε πάντα μια μικρή φωτογραφική ήταν φωτογράφος;

Έτσι είναι κύριε Μάριε τα πολλά και μεγάλα καράβια δεν καθορίζουν και τη σωστή συμπεριφορά. Και κάτι ακόμα, έχετε αποκτήσει καλές ορντινάτζες που γίνονται βασιλικότεροι του βασιλέως, προσέξτε το.

Εμείς εκτιμάμε και το φτωχό μεροκάματο που μας δώσατε και την πολύ μεγάλη σας προσφορά στο άθλημα. Αναγεννήστε το άθλημα και εμένα αποκαλέστε με όπως θέλετε. Αν είσαι μεγάλος και σπουδαίος παιδί μου, κανείς δε μπορεί να σε κοντύνει έλεγε ο αείμνηστος σπουδαίος πατέρας μου.

ΚΠ

Related posts

Απόλυτοι κυρίαρχοι οι Τσουλόφτας-Ηλία στο 38ο «Ford Ντουλάκης» Ράλλυ Φθιώτιδος

motorplayadmin

Έφυγε ο Χρήστος Μπαντούνας, αγαπημένος φίλος φωτογράφος

motorplayadmin

Η Θεά Αθηνά η Παλλάδα εμπνεύστηκε το 40ο Ράλλυ Παλάδιο

motorplayadmin

Σύνδεση

Εγγραφή

Επαναφορά κωδικού

Πληκτρολογήστε το ψευδώνυμο ή την ηλ. διεύθυνσή σας και θα σας αποσταλεί σύνδεσμος να δημιουργήσετε νέο συνθηματικό.