Έφυγε πρόωρα ο Μελέτης Καρατεκίδης

Η σημερινή είδηση είναι πολύ δυσάρεστη, αφού πληροφορηθήκαμε τον απρόσμενο και πρόωρο χαμό του σπουδαίου μηχανικού Μελέτη Καρατεκίδη σε ηλικία 38 ετών.

Ο Μελέτης Καρατεκίδης ήταν ο αρχιμηχανικός του Πρωταθλητή Αναβάσεων Μάριου Ηλιόπουλου, συμβάλλοντας με τις εις βάθος τεχνικές του γνώσεις σε αμέτρητες νίκες και τίτλους που κατέκτησαν μαζί. Η συνεργασία τους είχε ξεκινήσει το 2009.

Γεννήθηκε στις 4 Ιανουαρίου 1983 στο Ζαγκλιβέρι της Θεσσαλονίκης, όπου και είχε την έδρα του. Σπούδασε μηχανολογία στη συμπρωτεύουσα, και απέκτησε τριετή εμπειρία στο εξωτερικό. Έκτοτε, διατήρησε δεσμούς με την αγωνιστική ομάδα M-Sport, καθώς και φιλικές σχέσεις με αρκετούς οδηγούς ράλι της τρέχουσας γενιάς.

Πέραν από κορυφαίος μηχανικός, ο Μελέτης Καρατεκίδης υπήρξε και ένας από τους πλέον ανιδιοτελείς και καλόκαρδους ανθρώπους τους ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού, και θα λείψει σε όλους μας.

Εκφράζουμε την βαθύτατη οδύνη μας και τα τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους και τους φίλους του Μελέτη Καρατεκίδη.


Related posts

Leave a Comment