Ακυρώσεις και αναβολές εκθέσεων αυτοκινήτου

Η μία μετά την άλλη όλες οι μεγάλες εκθέσεις αυτοκινήτου αναβάλλονται λόγω της πανδημίας. Η αρχή έγινε και εγκαίρως με το σαλονι της Γενεύης παρόλου που απογοήτευσε πολλούς ανθρώπους αυτή η αναβολή.

Ακολούθως το φημισμένο σαλόνι αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ «North American International Auto Show» ή NAIAS, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για τις 7-20 Ιουνίου, ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Είναι αξιοσημείωτο ότι το συνεδριακό κέντρο που θα φιλοξενούσε τη NAIAS θα μετατραπεί προσωρινά σε νοσοκομείο, όπως δήλωσε η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών των ΗΠΑ.

Σε νοσοκομείο θα μετατραπεί προσωρινά και το Javits Convention Center της Νέας Υόρκης για περίθαλψη κρουσμάτων κορωνοϊού και η έκθεση αυτοκινήτου που ήταν να φιλοξενηθεί στο συγκεκριμένο κέντρο μεταφέρθηκε για τον Αύγουστο.

Μια ακόμα ακύρωση έγινε με την έκθεση του Παρισιού που ήταν έκπληξη η ακύρωση της αφού ήταν προγραμματισμένη για τον Οκτώβριο. Βέβαια οι διοργανωτές με την ανακοίνωσή τους δείχνουν να κατανοούν πλήρως την κατάσταση. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Λόγω της σοβαρότητας της πρωτοφανούς κρίσης, αναγκαζόμαστε να ανακοινώσουμε ότι δεν θα μπορέσουμε να διατηρήσουμε τη Mondial de l’Auto στην τρέχουσα μορφή της για το 2020. Τίποτα δεν θα είναι όπως πριν. Αυτή η κρίση πρέπει να μας διδάξει να είμαστε ευέλικτοι, δημιουργικοί και περισσότερο από ποτέ καινοτόμοι. Προς το παρόν οι σκέψεις μας πηγαίνουν σε όλους όσοι έχουν πληγεί από την πανδημία, στο προσωπικό μας, αλλά και στους πελάτες μας, των οποίων οι εταιρείες αντιμετωπίζουν τις οικονομικές επιπτώσεις αυτής της κρίσης».

Related posts

Leave a Comment