Αναβάλλεται το 17o Motor Festival του αεροδρομίου της Τριόδου στη Μεσσήνη

Το γραφείο Τύπου του Motor Festival ανακοίνωσε με υπευθυνότητα και αίσθημα ευθύνης ότι αναβάλλεται με κοινή απόφαση της διοργανώτριας εταιρίας ΕΛ HERO και του Δήμου Μεσσήνης το 17ο Motor Festival, που επρόκειτο να διεξαχθεί το τριήμερο 10-12 Απριλίου για πρώτη φορά στη Μεσσηνία και συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο της Τριόδου στη Μεσσήνη.

Με απόφαση που ανακοινώθηκε στις 17 Μαρτίου, αλλά είχε ληφθεί από την προηγούμενη εβδομάδα και λαμβάνοντας υπόψη ότι πάνω απ’ όλα είναι η υγεία όλων μας αναβλήθηκε το Motor Festival και ο διοργανωτής Μιχάλης Κοντιζάς δήλωσε χαρακτηριστικά: «Σε συνέχεια των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από την εξάπλωση του κορωνοϊού, όπως εξαγγέλθηκαν από την Ελληνική Κυβέρνηση και δείχνοντας υπευθυνότητα θεωρούμε ότι η δημόσια υγεία προέχει» και πρόσθεσε ότι «το Motor Festival δεν ακυρώνεται απλά αναβάλλεται ως το πέρας αυτής της δύσκολης περιόδου που διανύουμε στη χώρα μας».

Το Motor Festival στέλνει το μήνυμα ότι όταν η χώρα μας με το καλό βγει νικήτρια από την περιπέτεια που βιώνει θα επιστρέψει με τη διοργάνωση του 17ου event του μεγαλύτερου μηχανοκίνητου πάρκου αδρεναλίνης, που θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στη Μεσσηνία και που για πρώτη φορά στην ιστορία της κορυφαίας γιορτής της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα θα περιλαμβάνει 5 (!) διαφορετικές αρένες δράσης με Dragster, Drift, Stunt, Truck, Rally, χωμάτινα 4×4, Flat track, Motocross, Enduro, Αir show και έκθεση επαγγελματιών οδηγών και όχι μόνο!

Ακολουθεί τo Trailer του 17ου Motor Festival, που θα διεξαχθεί όταν με το καλό θα το επιτρέπουν οι συνθήκες στη χώρα μας.

17th Motor Festival 10-12 April Triodos Airport Messini

Κανείς δεν μπορεi να του αντισταθεί… Το μεγαλύτερο πάρκο αδρεναλίνης έρχεται για πρώτη φορά στην Μεσσηνία! 17th Motor Festival 10-12April Messini Born to Drag Born to Fly Νιώσε την κάθε διάσταση!!! #Dragster #StraightRhythm #Drift #4×4 #trucks #expo #motorsport #airshow Michail Kontizas Engine POWER Μιχαήλ Κοντιζάς Λ Hero

Gepostet von Motor Festival am Mittwoch, 4. März 2020

Πηγή: www.coremag.gr

Related posts

Leave a Comment