Ξεκινάει σήμερα το PANZER GLASS – 2o MEGA FOUR 4×4 Πάτρας

Η Λέσχη 4χ4 Πάτρας “Skarta Ekato” με την άδεια και την υποστήριξη της ΟΜΑΕ (Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος), της Επιτροπής 4χ4 της ΕΠΑ και τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος καθώς και την στήριξη του Δήμου Ερυμάνθου θα διοργανώσουν τον Αγώνα «PANZER GLASS – 2ο MEGA FOUR 4χ4 Πάτρας» την Παρασκευή 14, το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Μαΐου 2021 στην πίστα DIRT PARK στη Χαλανδρίτσα Αχαΐας.

Ο Αγώνας θα διεξαχθεί μέσα στον άκρως κατάλληλο και φιλόξενο χώρο της νεόδμητης πίστας DIRT PARK, στη Χαλανδρίτσα Αχαΐας, με 5 Ειδικές Διαδρομές που έχει σχεδιάσει η Οργανωτική Επιτροπή για την Ομάδα WT και 5 Ειδικές Διαδρομές για την Ομάδα ENTRY.

Όπως πάντα η Λέσχη 4χ4 Πάτρας, θέτει τον οργανωτικό πήχη πολύ ψηλά, αφού μετά την πρώτη Πανελλήνια προσπάθεια για διοργάνωση αγώνα MEGA FOUR, καθιερώνει αυτό το είδος με την Προκήρυξη Πανελληνίου Κυπέλλου από την ΟΜΑΕ.

Τον πίνακα συμμετοχών, «γεμίζουν» 46 πληρώματα, κάτι που αποτελεί ρεκόρ σε τέτοιου είδους αγώνα. Οι εκπλήξεις από την οργάνωση δεν θα είναι λίγες και θα ανακοινώνονται σταδιακά από την Οργανωτική Επιτροπή, με την Νυχτερινή Ειδική Κατατακτήρια Διαδρομή της Παρασκευής να βάζει τα πληρώματα, από τώρα σε σκέψεις.

Δυστυχώς η παρουσία θεατών ΔΕΝ επιτρέπεται βάση του Υγειονομικού πρωτοκόλλου που έχει ανακοινώσει και ισχύει σήμερα, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Χορηγός ονομασίας του Αγώνα είναι η εταιρεία PANZER GLASS, ενώ Χρυσός Χορηγός είναι η ΜΥΛΟΙ ΚΕΠΕΝΟΥ. Μεγάλοι χορηγοί είναι οι RUBIKONG και η DIVECO SECIURITY ενώ υποστηρικτές είναι οι PSICROTHERMIKI, 4WHEELSHOUSE, ΑΞΟΝΙΚΗ, AGLOPOULOS RACING, QUINDA4x4, HPS, XTRACK BARLOS. Χορηγοί Επικοινωνίας είναι το περιοδικό 4troxoi, η εφημερίδα ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, το patrasevents.gr και το automotopatras.gr

ΠΙΝΑΚΑΣ Συμμετοχών

Πηγή: omae-epa.gr

Related posts

Leave a Comment