Ανοίγει σήμερα τις πύλες του το φαντασμαγορικό 16ο Motor Festival «Be Brave to be Free» στα Ιωάννινα!

Tο συναρπαστικό… ταξίδι του Motor Festival για το 2020 ξεκινά από τα Ιωάννινα. Ξεκινάει σήμερα και μέχρι την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί στο Π.Ε.Α.Κ.Ι. (Πανηπειρωτικό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων), το μεγαλύτερο μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης στην Ελλάδα!

Μετά τα δύο άκρως επιτυχημένα event στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, τα οποία προσέλκυσαν δεκάδες χιλιάδες θεατές – φίλους και μη του μηχανοκίνητου αθλητισμού και τα οποία έκλεισαν το 2019 με συναρπαστικό τρόπο, το μεγαλύτερο και πιο συναρπαστικό μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης επιστρέφει για ένα μαγικό τριήμερο φεστιβάλ στα Ιωάννινα!

Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για την πόλη των Ιωαννίνων που γιορτάζει την απελευθέρωσή της και το τριήμερο 16ο Motor Festival «Be Brave to Be Free» επιφυλάσσει μια σειρά μηχανοκίνητων shows που θα… κόψουν την ανάσα στο ΠΕΑΚΙ! Οι επαγγελματίες οδηγοί του Festival, που εδώ και χρόνια, πλέον, έχει γίνει θεσμός στη χώρα μας έχοντας φτάσει αισίως στο 16ο event, είναι έτοιμοι για ένα τριήμερο μαγικών μηχανοκίνητων παραστάσεων, που συνεχώς εξελίσσονται και… οδηγούν την αδρεναλίνη να χτυπά στα κόκκινα!

Για πρώτη φορά στα Ιωάννινα Stunt Show που θα… απογειώσει και τον πιο απαιτητικό θεατή. Αυτοκίνητο σε δύο ρόδες να στριφογυρίζει γύρω από ένα αυτοκίνητο που ντριφτάρει! Ακόμη Drift Shows, Moto & Auto Drag Shows, Trial Shows, 4×4 Off Road Shows, Truck Shows, Enduro and Motocross Shows, Stunt & Extreme Stunt shows και φυσικά το ιστορικό ακροβατικό, ο «Γύρος του θανάτου» θα αποτελέσουν ένα μόνο μέρος του μηχανοκίνητου υπερθεάματος της κορυφαίας γιορτής της μηχανοκίνησης.

Ο διοργανωτής του Motor Festival, Μιχάλης Κοντιζάς στέλνει το μήνυμα: «Το 2020 ξεκινά ως μια χρονιά διαφορετική. Μια χρονιά στην οποία δεν ζητάμε πλέον να ξεπεράσουμε τα όρια μας, αλλά να μπολιάσουμε την αγάπη για το μηχανοκίνητο αθλητισμό σε όλη την Ελλάδα. Ύστερα από 15 επιτυχημένες διοργανώσεις, η αποστολή μας για το 2020 είναι να καταφέρουμε να φέρουμε κοντά τον μηχανοκίνητο αθλητισμό σε όσο το δυνατόν περισσότερες περιοχές στην Ελλάδα, μέσα από το πιο θεαματικό μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης, το Motor Festival. Ένα ταξίδι που ξεκινάει με πρώτο σταθμό τα Ιωάννινα και θα συνεχιστεί στην ηπειρωτική Ελλάδα αλλά και στα νησιά μας! Στην προσπάθεια αυτή θα προσπαθήσουμε να στηρίξουμε και να αναδείξουμε τις τοπικές αθλητικές λέσχες της περιοχής για να συνεχίσουν το βαρυσήμαντο έργο τους στην διοργάνωση επίσημων αγώνων. Ο στόχος μας και η ελπίδα μας είναι να φέρουμε νέο κόσμο κοντά στον μηχανοκίνητο αθλητισμό ώστε να καταφέρουμε την μείωση των τροχαίων ατυχήματων στους δρόμους».

Μάθετε περισσότερα και δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα στο motorfestival.gr

Related posts

Leave a Comment