Δείτε τις παροχές που προσφέρει ο ΑΟΠ για την Ανάβαση Πιτίτσας 2020

Ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς τις προετοιμασίες για την Ανάβαση Πιτίτσας, 4ο φετινό γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο και την Κυριακή 17-18/10/2020.

Προς ενημέρωση των αγωνιζομένων ο όμιλος έχει έρθει σε επικοινωνία με τα εξής ξενοδοχεία και έχει εξασφαλίσει προνομιακές τιμές:
-Hotel Tzaki: Τηλ.: 2610-453960
-Airotel Achaia Beach: Τηλ.: 2610-991801
-Kallirroe Hotel : Τηλ.: 2611-993372

Επίσης, θα υπάρχει αυτοκινητάμαξα από και προς Αθήνα για την μεταφορά των αγωνιστικών αυτοκινήτων, εφόσον συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός (τηλ. επικοινωνίας: 6976746352, Γιαβάσης Στράτος).

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους τοπικούς χορηγούς που βρίσκονται δίπλα στον ΑΟΠ στηρίζοντας την προσπάθεια μας για την διεξαγωγή του αγώνα, καθώς και τον μεγάλο χορηγό του αγώνα “PETROU CARS” .

Οι δηλώσεις συμμετοχών έχουν ανοίξει και λήγουν την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 24:00.

Οι αγωνιζόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή αποκλειστικά και μόνο στο Σύστημα Διαδικτυακής Διαχείρησης Αγώνων (ΣΔΔΑ) της ΟΜΑΕ στο site: www.e-omae-epa.gr.

Για τη διεξαγωγή του αγώνα θα τηρηθούν πιστά όλες οι σχετικές οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και το Υγειονομικό Πρωτόκολλο που έχει ορίσει η ΟΜΑΕ και θα δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην υγειονομική ασφάλεια όλων των εμπλεκόμενων χωρίς καμία παρέκκλιση.
Στον αγώνα ΔΕΝ θα επιτρέπεται αυστηρά η οποιαδήποτε παρουσία θεατών.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα στο site του ΑΟΠ: www.aop.gr

Πηγή: omae-epa.gr

Related posts

Leave a Comment