13.2 C
Ελλάδα
26 Φεβρουαρίου 2024
Motorplay.gr
ΑγώνεςΑυτοκινήτου

Έφτασε η ώρα για το Διεθνές Historic Acropolis Regularity Rally

Έφτασε η ώρα για το Διεθνές Historic Acropolis Regularity Rally που θα διεξαχθεί το διήμερο 12 και 13 Ιουνίου! Το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού συνεχίζει την προετοιμασία του όγδοου γύρου του FIA Historic Regularity Rally Trophy, ενός αγώνα που θα έχει ως επίκεντρο την Αθήνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το 33% των νικητών του αγώνα θα πάρει αυτομάτως την πρόκριση για τον Μεγάλο Τελικό του θεσμού, ο οποίος θα διεξαχθεί στην Πολωνία τον Νοέμβριο. Παράλληλα, το Διεθνές Historic Acropolis Regularity Rally προσμετράει στο Πρωτάθλημα Αγώνων Regularity της ΟΜΑΕ με τον ανώτερο συντελεστή 2! Ο αγώνας διεξάγεται υπό την αιγίδα της ΟΜΑΕ, με τη διακριτική στήριξη του Υφυπουργείου Αθλητισμού και την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων.

Ο αγώνας θα είναι διήμερος, με τους συμμετέχοντες να παίρνουν εκκίνηση κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης το Σάββατο 12 Ιουνίου στις 11.30! Στη συνέχεια, θα κατευθυνθούν προς όμορφες τοποθεσίες της Αττικής και όχι μόνο! Μετά, λοιπόν, την Ακρόπολη, θα διέλθουν από τη Βαρυμπόμπη, τον Άγιο Μερκούριο, τις Αφίδνες, τη Δροσοπηγή, το Καπανδρίτι, το Σέσι, τον Κάλαμο και την Αμφιάρειο. Έπειτα από μικρή ξεκούραση στον Ωρωπό, οι αγωνιζόμενοι θα κατευθυνθούν στο Βαθύ και θα συνεχίσουν την πορεία τους διερχόμενοι από τη Ριτσώνα, την Αυλώνα, τη Σφενδάλη και τον Άγιο Μερκούριο. Στις 20.00 θα ολοκληρωθεί το πρώτο από τα δύο σκέλη του αγώνα, με τα αυτοκίνητα να διανυκτερεύουν στο ΟΑΚΑ.

Την Κυριακή 13 Ιουνίου, τα πληρώματα θα εκκινήσουν στις 08.30 από το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας με προορισμό τον Ασπρόπυργο και εν συνεχεία θα διέλθουν από τη Φυλή, την Πύλη, τη Δάφνη, τις Ερυθρές, τις Πλαταιές, τη Λεύκτρα, την Ξηρονομή, την Αλυκή, τον Άγιο Νικόλαο, τη Δόμβραινα, τη Θίσβη, την Αγία Άννα, το Μαυρομμάτι, την Οινόη, την Πάνακτο, τη Στεφάνη και τη Φυλή. Ενδιάμεσα, θα κάνουν στάση για ανασυγκρότηση δυνάμεων στην Αλίαρτο. Ο τερματισμός του αγώνα θα πραγματοποιηθεί κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης στις 18.00. Συνολικά, ο αγώνας αποτελείται από 18 ειδικές Regularity συνολικής απόστασης περίπου 190 χιλιομέτρων, ενώ το συνολικό μήκος του ανέρχεται περίπου στα 520 χιλιόμετρα. Ο αγώνας χωρίζεται σε 2 σκέλη και σε 4 τμήματα.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί βάσει των εγκεκριμένων υγειονομικών πρωτοκόλλων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ), τα οποία είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα της ΟΜΑΕ. Η χρονομέτρηση θα πραγματοποιηθεί με τις πιο σύγχρονες ηλεκτρονικές μεθόδους, όπως συστήνεται από την FIA και θα υπάρχει ζωντανή μετάδοση των αποτελεσμάτων μέσω ίντερνετ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα, μπορείτε να καλείτε στο 2108087267. Ενημερωθείτε για όλα τα τελευταία νέα του αγώνα, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του ΑΣΜΑ

Ιστοσελίδα αγώνα:
https://agonistiko.gr/index.php/historic-acropolis-rally/historic-acropolis-regularity-2021


Related posts

«Απόλυτος» Μάριος Ηλιόπουλος στην Ανάβαση Αχλαδόκαμπου 2023

motorplayadmin

Ανακοίνωση του ΣΟΑΑ για συναντήσεις κάθε Δευτέρα στα γραφεία του συνδέσμου

motorplayadmin

Ο καταπληκτικός Rovanperä, μόλις 21 ετών, πήρε τη νίκη στο Ακρόπολις!

motorplayadmin

Σύνδεση

Εγγραφή

Επαναφορά κωδικού

Πληκτρολογήστε το ψευδώνυμο ή την ηλ. διεύθυνσή σας και θα σας αποσταλεί σύνδεσμος να δημιουργήσετε νέο συνθηματικό.