Επιστολή για διαπίστευση Κώστα Πουλιάση

Από το περασμένο Σάββατο κυκλοφορεί η είδηση στο χώρο των αγώνων και όχι μόνο ότι έχει αφαιρεθεί η διαπίστευση της ΟΜΑΕ στο πρόσωπο του Κώστα Πουλιάση κ.α. Αυτό σημαίνει ότι ο εκδότης και δημοσιογράφος Κώστας Πουλιάσης δεν έχει το δικαίωμα εισόδου στους χώρους που θα διεξάγονται αγώνες.

Η εν λόγω είδηση δημιουργεί σαφώς την εντύπωση ότι η τιμωρία είναι προαποφασισμένη, ενώ δεν έχει λάβει καμία επίσημη γνώση ο κ Κώστας Πουλιάσης.

Επίσης σημαντικό δεδομένο είναι ότι εφόσον δεν έχει γνωρίσει η ΕΠΑ στον ενδιαφερόμενο αυτό που τον αφορά και συγχρόνως δεν έχει απολογηθεί, η ανακοίνωση της αναμενόμενης τιμωρίας συνιστά προσβολή της προσωπικότητας του κου Κώστα Πουλιάση. Επειδή καμία ποινή δε δύναται να καταλογιστεί και να ανακοινωθεί πριν την οποιαδήποτε ακροαματική διαδικασία, το γεγονός συνιστά συκοφαντική δυσφήμιση ευρείας εκτάσεως μάλιστα.

Ο κ Κώστας Πουλιάσης μάλιστα είναι εκδότης και δημοσιογράφος επί 42 συναπτά έτη με τεράστια προσφορά στο χώρο των αγώνων και παράλληλα ασκεί επαγγελματική δραστηριότητα σε αυτό το χώρο εκδίδοντας δύο περιοδικά και παράλληλα λειτουργώντας και το μεγάλης επισκεψιμότητας site του, το motorplay.gr με ζημία του πολλές φορές.

Εμείς οι συνεργάτες του, αλλά και πολλές εκατοντάδες αναγνώστες μας και φίλοι με τηλεφωνήματα και e-mail δηλώνουν τη συμπαράσταση στον κ Κώστα Πουλιάση. Λυπούμεθα αλλά είναι απαράδεκτο ένας ακέραιος άνθρωπος και εξέχουσα, διαχρονική προσωπικότητα να λοιδορείται λυσσαλέως με χάλκινες κατηγορίες.

Η αδίκαστη τιμωρία του αποκλεισμού του από τους αγώνες αρχής γενομένης την Κυριακή 5/7/20 με μη προβλεπόμενες διαδικασίες και με την ανυπαρξία κοινοποιήσεως εγγράφως των καταγγελιών, αλλά και των επιβαλλόμενων μέτρων που τον αφορούσαν καθώς και η διάδοση φήμης εις βάρος του σε όλα τα πρόσωπα του χώρου συνιστά αυθαιρεσία και συκοφαντική δυσφήμηση κατά συρροή και εξακολούθηση.

Ας το αναλογιστούν οι αρμόδιοι και εμπλεκόμενοι με το γεγονός για την ευθύνη και το βάρος των ενεργειών τους και ας προβούν στα δέοντα προκειμένου το συντομότερο δυνατό να αποκατασταθεί η τιμή, η υπόληψη και το κύρος του κ Κώστα Πουλιάση. Επίσης ας σκεφτούν ότι οι όποιες κατηγορίες μπορεί να καταρρεύσουν σα χάρτινος πύργος. Σε διαφορετική περίπτωση θα συστρατευτούμε όλοι πίσω από τον κ Κώστα Πουλιάση.

Η σιωπή και η αναμονή θεσμικών παραγόντων αποτελεί γεγονός που εμείς το εκλαμβάνουμε ως δεδομένο επιφυλάξεων ως προς την αλήθεια των διαδιδόμενων κατηγοριών.

Τέλος αυτή η ΟΜΑΕ – ΕΠΑ φαίνεται ότι έχει διάθεση να τρώει τα παιδιά της (Παυλίδης, Σταφυλοπάτης), αλλά και να σκοτώνει τους ευεργέτες της. Κύριοι σταματήστε να πυροβολείτε τα πόδια σας.

Θωμάς Ψαρράς

Related posts

Leave a Comment