Επιστρέφουν τα Σεμινάρια Εκπαίδευσης της ΟΜΑΕ σε Κρήτη και Βελβεντό

Μετά από την -αναπόφευκτη, λόγω της πανδημίας- διακοπή δύο ετών, η Επιτροπή Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της ΕΠ.Α. ενεργοποιεί εκ νέου τα Σεμινάρια Ασφάλειας – με στόχο την πραγματοποίηση των αρχικών της στόχων, που ήταν και είναι, μεταξύ άλλων, η δημιουργία διάδοχης κατάστασης σε επίπεδο Στελεχών.

Στο πλαίσιο, συνεπώς, της εκπαίδευσης νέων Κριτών, Αλυταρχών και Αγωνοδικών, αλλά και της περαιτέρω επιμόρφωσης των υπαρχόντων -για να έχουμε ασφαλέστερους και ορθότερους αγώνες στον ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό- η ΕΠΕΚΕΠ/ΕΠΑ προκηρύσσει τα νέα της Σεμινάρια στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 13-14 Νοεμβρίου και στο Βελβεντό Κοζάνης στις 20-21 Νοεμβρίου 2021. Ακολουθούν οι δύο ανακοινώσεις των Σωματείων ΑΟΚ και ΣΜΑΒ:

Σεμινάριο στο Ηράκλειο Κρήτης με τον ΑΟΚ στις 13-14/11/2021

Ο Αθλητικός Όμιλος Κρήτης (ΑΟΚ) με την έγκριση και συμπαράσταση της Επιτροπής Εκπαίδευσης & Επιμόρφωσης της ΟΜΑΕ, διοργανώνει Σεμινάρια & Εξετάσεις για υποψήφιους κριτές, δίνοντας τη δυνατότητα στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους.

Τα σεμινάρια αφορούν παλιούς και νέους κριτές από όλη την Κρήτη. Δυνατότητα συμμετοχής στα Σεμινάρια, κατά συνέπεια, θα έχουν και όσοι κατέχουν ήδη Κάρτα Κριτή. Οι εξετάσεις και τα Σεμινάρια θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 13-14 Νοεμβρίου 2021 (οι ώρες, το σημείο και το λεπτομερές πρόγραμμα θα ανακοινωθούν σύντομα).

Όποιος ενδιαφέρεται να δώσει Εξετάσεις για Νέος Κριτής Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (αφού έχει διαβάσει προσεκτικά τους κανονισμούς των αγώνων αυτοκινήτου στην ιστοσελίδα www.omae-epa.gr) ή όποιος ήδη είναι Κριτής και θέλει να ανανεώσει τις γνώσεις του, μπορεί να παρακολουθήσει τα Σεμινάρια δηλώνοντας συμμετοχή ως εξής:

-Kαλώντας στο τηλ 6937.458555 ή
-Στέλνοντας email στο aokkritis@gmail.com με τα στοιχεία του (ονοματεπώνυμο & αριθμός κινητού τηλεφώνου).

Σεμινάριο στο Βελβεντό Κοζάνης με τον ΣΜΑΒ στις 20-21/11/2021

O Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Βελβεντού, με την έγκριση και συνεργασία της Επιτροπής Εκπαίδευσης & Επιμόρφωσης της ΟΜΑΕ, ανακοινώνουν την διοργάνωση Σεμιναρίου (σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο) για υποψήφιους Δόκιμους αλλά και παλιούς Κριτές στις 20-21 Νοεμβρίου 2021 στο Βελβεντό Κοζάνης.

Το θεωρητικό σκέλος του Σεμιναρίου θα γίνει στο Πνευματικό Κέντρο Βελβεντού και το πρακτικό στον προαύλιο χώρο του ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Σεμινάριο, θα πρέπει να στείλουν τη σχετική Αίτηση Συμμετοχής στο email smavracing@gmail.com, ή να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 698.306546 (Βακρατσάς Ευάγγελος). Το κόστος συμμετοχής στο Σεμινάριο είναι 20€.

Tην αίτηση μπορείτε να την κατεβάσετε από το site του συλλόγου: www.smavelventou.gr.

Related posts

Leave a Comment