Η Αριάδνη έφυγε από τη ζωή. Πριν φύγει έγραψε και ήθελε να μεταφερθεί αυτό το μήνυμα:
«Ούπς. Μάλλον τελικά έφυγα για κάπου καλύτερα! Όπως μου είχα υποσχεθεί έφυγα όμορφη οπότε όλα καλά! Θέλω να ξέρετε πως πάλεψα μέχρι τελευταία στιγμή 4 χρόνια και δυστυχώς νίκησε ο πόνος του καρκίνου.
Δε θέλω κανένας να λυπηθεί, θέλω να χαμογελάτε και να ζείτε την κάθε σας ημέρα ευτυχισμένοι!
Δεν αξίζει τίποτα παρά οι στιγμές που έχουμε! Να τις περνάτε όμορφα, να μην δουλεύετε πολύ και να ΖΕΙΤΕ!
Σας ευχαριστώ πραγματικά μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την τεράστια αγάπη που έχω πάρει από όλους! Γνωστούς και αγνώστους.
Για όσους με θέλουν δίπλα τους εκεί θα είμαι πάντα εκεί! 

Και επειδή θέλω να οδηγείτε όλοι σωστά και με ασφάλεια, ψάξτε το #SafetyFirstGR, ένα πρότζεκτ οδικής ασφάλειας που το έκανα γιατί είχα πει πως ήθελα να μείνει κάτι καλό πίσω μου, για όταν φύγω.
Αυτά. Να έχετε ευτυχισμένες στιγμές!
Θα τα ξαναπούμε πάλι. Η ζωή συνεχίζεται! :)»

Αναδημοσίευση από Fb Panayiotis Constantinides
Η Αριάδνη Γερασιμίδου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982.
Άρχισε να εργάζεται ως δημοσιογράφος, με αντικείμενο την επιμέλεια και διόρθωση κειμένων καθώς και την αρχισυνταξία και τη διαχείριση social media κειμένων με δημοσιογραφικό περιεχόμενο στα Μέσα “Sport Auto”, “Auto Motor und Sport”, “Fe-mail.gr”, “Alter Vita”, “Automedia.com.cy”, “Bee Magazine” και “Chip”.
Από το 2011 έως το 2014 ήταν ραδιοφωνική παραγωγός στο διαδικτυακό ραδιόφωνο “MoreRadio.gr”.
Παράλληλα ήταν ραδιοφωνική παραγωγός και συμπαρουσιάστρια στο ραδιόφωνο του “Alpha 98,9” στην καθημερινή δίωρη εκπομπή “Men and Speed”.
Ήταν επίσης συμπαρουσιάστρια στην live εκπομπή «Formula 1» της τηλεόρασης του Alpha και παρουσίαζε μοντέλα και ειδήσεις από το χώρο του αυτοκινήτου κάνοντας και την επιμέλεια και το σενάριο των θεμάτων.
Από το 2011 έως το 2014 ήταν ραδιοφωνική παραγωγός στο διαδικτυακό ραδιόφωνο “MoreRadio.gr” και παράλληλα ραδιοφωνική παραγωγός και συμπαρουσιάστρια στο ραδιόφωνο του “Alpha 98,9” στην καθημερινή δίωρη εκπομπή “Men and Speed”. Ήταν επίσης συμπαρουσιάστρια στην live εκπομπή
«Formula 1» της τηλεόρασης του Alpha και παρουσίαζε μοντέλα και ειδήσεις από το χώρο του αυτοκινήτου κάνοντας και την επιμέλεια και το σενάριο των θεμάτων.
Από το 2011 έως το 2016 εργάστηκε στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” και στο “newsauto.gr” με αντικείμενο τη σύνταξη κειμένων για το αυτοκίνητο, αποστολές στο εξωτερικό, επιμέλεια σεναρίων – σκηνοθεσίας και παραγωγή concept video εκπομπών αυτοκινήτου.
Εργάστηκε επίσης, στην εφημερίδα “Free Sunday” και στην ιστοσελίδα www.free-sunday.gr ως υπεύθυνη της κατηγορίας του αυτοκινήτου.
Το διάστημα 2016 – 2017 εργάστηκε στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” και στην ιστοσελίδα protothema.gr ως εξωτερικός συνεργάτης σε αρχισυνταξία, σενάριο και παραγωγές video για διαφημιστικές καμπάνιες γενικού περιεχομένου και αυτοκινήτου.
Από το 2017 εργαζόταν στην ιστοσελίδα sdna.gr ως δημοσιογράφος – αρχισυντάκτρια σε θέματα αυτοκινήτου, αποστολές εξωτερικού και παραγωγή concept video εκπομπών αυτοκινήτου.
Το 2016 διαγνώστηκε με καρκίνο στο παχύ έντερο. Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα, και οδήγησε στον πρόωρο θάνατό της στις 4 Οκτωβρίου 2021 σε ηλικία 39 ετών.

Αριάδνη Γερασιμίδου & Οδική Ασφάλεια
Ένα από τα σημαντικότερα έργα της, που εστίαζε στην #ΟδικήΑσφάλεια, ήταν το #SafetyFirstGR, μια σειρά από videos στο YouTube με συμβουλές σε καίρια, καθημερινά θέματα οδικής ασφάλειας.
Και πιστεύω ότι ο καλύτερος τρόπος για να τιμηθεί η Αριάδνη Γερασιμίδου είναι να προβληθεί το έργο της αυτό όσο γίνεται περισσότερο.
Εδώ είναι ο σύνδεσμος για το κανάλι SafetyFirstGR στο YouTube: https://www.youtube.com/hashtag/safetyfirstgr
Και επειδή πάντα υπάρχει η πιθανότητα το YouTube να «κατεβάσει» τα videos αυτά, σταδιακά θα τα αποθηκεύσουμε ώστε σε αυτή την περίπτωση να μπορούν να επανέλθουν online γιατί τέτοιες προσπάθειες πρέπει πάντα να παραμένουν ενεργές, γιατί πάντα το θέμα είναι επίκαιρο. Έστω και αν ο δημιουργός δεν υπάρχει πλέον.