Η Θεά Αθηνά η Παλλάδα εμπνεύστηκε το 40ο Ράλλυ Παλάδιο

Ακόμα ένα Ράλλυ Παλάδιο έριξε αυλαία. Ήταν το 40ο και αρκετά δύσκολο λαμβανομένου υπ όψιν ότι μεγάλο μέρος του διεξήχθη νύχτα. Το μεγάλο φαβορί ο Γιώργος Κεχαγιάς τελικά δεν τα κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα κυρίως από ένα δύο προβληματάκια. Έχασε μόλις για 12’’ γεγονός αρκετό για να στεφθούν άξιοι νικητές οι Αλυγιζάκης – Χατζηδάκης από την Κρήτη με πολύ λίγες δοκιμές.

Η τρίτη θέση ήταν υπόθεση για ένα ακόμα Mitsubishi X των Νίκου & Δημήτρη Καρπάνου που έχουν το ταλέντο, αλλά τους λείπει η εμπειρία. Ο Γιάννης Μποζιονέλος με τον έμπειρο Κώστα Σουκούλη ήταν και θεαματικοί αλλά και αποτελεσματικοί. Με ένα τέτοιο αυτοκίνητο είναι άθλος η τέταρτη θέση. Θέλουμε να καταθέσουμε ότι όλοι οι αγωνιζόμενοι χωρίς να έχουν ενδοκλασσικό έντονο συναγωνισμό, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Αποτέλεσμα αυτού του έντονου συναγωνισμού ήταν οι 8 εγκαταλείψεις. Το Παλάδιο κρύβει παγίδες και είναι δύσκολος αγώνας και πολύ απαιτητικός, γι’ αυτό και άλλωστε αρέσει πολύ στους συμμετέχοντες. Και του χρόνου τώρα με νέα ΟΜΑΕ και καλύτερα κόλπα. Ακολουθεί η γενική κατάταξη και η λίστα με τις εγκαταλείψεις. Εμείς εκδώσαμε πάλι ένα τεύχος για υποστήριξη των αγώνων και των αγωνιζομένων και θα υποστηρίζουμε τους αγώνες όπως πάντα.

ΚΠ

Τα αποτελέσματα εδώ

Related posts

Leave a Comment