Θρίαμβος του Χαντζαρά στο Drift Kings Grand Finals 2019 των Σερρών!

Σε έναν από τα καλύτερους αγώνες Drift της Ιστορίας του παγκόσμιου θεσμού Drift Kings, το περασμένο Σαββατοκύριακο στο κατάμεστο από θεατές αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών, ο Χρήστος Χαντζαράς κατέκτησε μια συγκλονιστική νίκη στην κατηγορία Pro στους Grands Finals του 2019 και ο Γιάννης Καμζιόλης μια εκπληκτική δεύτερη θέση στην κατηγορία Pro2 – καθώς ο ελληνικός αγώνας έστεψε τους φετινούς Πρωταθλητές!

Ο Πρωταθλητής Ελλάδας στο Drift και η ομάδα του, Chantzaras Team 22, κέρδισαν στον μεγάλο τελικό της Κυριακής, στη μεγάλη κατηγορία Pro, τον Marco Zakouril (Geos Drift Team) και σήκωσαν για δεύτερη φορά, μετά το 2017, το μεγάλο τρόπαιο. Λίγο νωρίτερα, ο Βολιώτης Γιάννης Καμζιόλης κατάφερε να φτάσει στον Τελικό της Pro2, όπου «έβαλε δύσκολα» στον πρωταθλητή της κατηγορίας Alexandre Strano.

 

Καθώς η Ελλάδα και η πόλη της Μακεδονίας φιλοξένησαν για τρίτη διαδοχική χρονιά το Μεγάλο Τελικό των Drift Kings (πρώην King of Europe), την Κυριακή στέφθηκαν στην πίστα των Σερρών και οι φετινοί Πρωταθλητές: ο Rick van Goethem στην κατηγορία Pro και ο Alexandre Strano στην Pro2, καθώς η Denise Ritzmann διατήρησε τον τίτλο της Drift Queen!

Πηγή

https://www.omae-epa.gr/index.php/deltia-typou/deltia-typou-drift/item/2221-drift-kings-grand-finals-2019-serres-thriamvos-tou-xantzara

Related posts

Leave a Comment