Και η Ducati στην έκθεση «ATHENS MOTOSHOW 2022»

Σημαντική θα είναι η παρουσία της Ducati στo «ATHENS MOTOSHOW 2022» που θα διεξαχθεί από σήμερα 7 έως και τις 10 Απριλίου, στο Παλαιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, στο Γκάζι.

Οι λάτρεις των δύο τροχών και της Ducati θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να δούνε για πρώτη φορά από κοντά  το πολυαναμενόμενο Ducati DesertX, το οποίο θα βρίσκεται στην Ελλάδα, μόνο για τις ημέρες διεξαγωγής της έκθεσης.

Παράλληλα, όλα τα νέα μοντέλα Ducati και Scrambler, όπως η νέα Μultistrada V2, η νέα Diavel 1260S Black & Steel, η νέα Streetfighter V2, οι νέες Scrambler Urban Motard και 1100 Tribute Pro αλλά και οι αγαπημένες Μultistrada V4, Monster και Panigale V2 Anniversary Troy Bayliss αναμένεται να τραβήξουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Επίσης οι επισκέπτες της έκθεσης θα μπορούν να γνωρίσουν από κοντά, μέσω της Kosmoride, και τα E-bikes SCR-E, E-Scrambler, MIG-S, TK-RR 01 τα οποία θα βρίσκονται στο χώρο του περιπτέρου.

O Γιάννης Μυτιληνάκης, Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της Ducati δήλωσε σχετικά: «Το ATHENS MOTOSHOW 2022 αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για να έρθουμε κοντά στους λάτρεις των δύο τροχών, εκθέτοντας τη συναρπαστική γκάμα την οποία διαθέτει η Ducati για το 2022, και να παρουσιάσουμε τη νέα Desert X, το πρώτο off road μοντέλο Ducati. Θα χαρούμε να υποδεχτούμε όλους τους επισκέπτες της έκθεσης στο περίπτερο της Ducati.”

 

Related posts

Leave a Comment