Κατάληψη από Ferrari στην Πάτρα

 

Στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στην Πάτρα γιορτάζει τα 20 χρόνια του, το μεγαλύτερο Ferrari Club της Ιταλίας, Passione Rossa.

Σκοπός του κλαμπ είναι η διάδοση της φίρμας της Ferrari λαμβάνοντας μέρος σε διάφορες εκδηλώσεις σε Ιταλία και σε Ευρώπη. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, έχουν συγκεντρωθεί 40 Ferrari.

To πρωί του Σαββάτου, οι Ferrari, “κατέλαβαν” την πλατεία Γεωργίου με τον κόσμο να τις θαυμάζει ενώ το απόγευμα θα ενταχθούν στο 9ο Patras Motor Show μαζί με 150 ακόμη οχήματα.

 

Η Πάτρα γέμισε με Ferrari! (pics+video)Η Πάτρα γέμισε με Ferrari! (pics+video)Η Πάτρα γέμισε με Ferrari! (pics+video)Η Πάτρα γέμισε με Ferrari! (pics+video)Η Πάτρα γέμισε με Ferrari! (pics+video)Η Πάτρα γέμισε με Ferrari! (pics+video)Η Πάτρα γέμισε με Ferrari! (pics+video)Η Πάτρα γέμισε με Ferrari! (pics+video)Η Πάτρα γέμισε με Ferrari! (pics+video)Η Πάτρα γέμισε με Ferrari! (pics+video)Η Πάτρα γέμισε με Ferrari! (pics+video)Η Πάτρα γέμισε με Ferrari! (pics+video)Η Πάτρα γέμισε με Ferrari! (pics+video)Η Πάτρα γέμισε με Ferrari! (pics+video)Η Πάτρα γέμισε με Ferrari! (pics+video)Η Πάτρα γέμισε με Ferrari! (pics+video)
https://www.patrasevents.gr/article/421058-i-patra-gemise-me-ferrari-picsvideo#

Related posts

Leave a Comment