Κοπή πίτας στη λέσχη αυτοκινήτου Microcars

Χθες Πέμπτη 27/02/2020 η λέσχη των Microcars που εδρεύει στο Βοτανικό έκοψε την πίτα για την περίοδο 2020.

Στην κοπή της πίτας παραβρέθηκαν σχεδόν όλα τα μέλη της λέσχης αλλά και αρκετοί φίλοι. Ανάμεσα σ’ αυτούς και η αφεντιά μας εκπροσωπώντας τον όμιλο Κώστα Πουλιάση.

Η λέσχη υπό την προεδρία του Παναγιώτη Παπαδόπουλου κατέγραψε το 2019 σημαντικό έργο κάνοντας πολλές αλλά και καλές αγωνιστικές εκδηλώσεις.

Στην αρχή της εκδήλωσης το λόγο πήρε ο πρόεδρός της κος Παπαδόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στα πεπραγμένα του 2019. Στη συνέχεια ανακοίνωσε το αγωνιστικό πρόγραμμα της λέσχης για το 2020 και έθεσε τους στόχους και τα θέματα για την παραπέρα πορεία της λέσχης.

Σε σύντομη συνομιλία μας δήλωσε ότι το 2020 θα πάμε δυνατά και θα γράψουμε περισσότερες αγωνιστικές επιτυχίες. Επίσης δήλωσε ότι θα προσπαθήσει να βρει δυνατούς χορηγούς και απαίτησε περισσότερη προβολή από τα ΜΜΕ.

Εμείς σε αυτό τον άνθρωπο θα προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας προκειμένου το έργο του να απολαύσει τη μέγιστη δυνατή επιτυχία και προβολή.

Η εκδήλωση τελείωσε με τσιμπούσι και λαχειοφόρο αγορά. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ιστορικών αυτοκινήτων κος Δημήτρης Βεναρδάκης, ο οποίος δήλωσε ότι με τη νέα ΟΜΑΕ θα προσπαθήσει να έχει πιο στενή και εποικοδομητική συνεργασία.

Δείτε παρακάτω φωτογραφικά στιγμιότυπα:

 

Related posts

Leave a Comment