Μεγάλωσε η διαδρομή της Ανάβασης Πορταριάς – Έως 28 Αυγούστου η δήλωση συμμετοχής

Στη σκιά της απώλειας του ιδρυτικού στελέχους και πρώην προέδρου της Σοφοκλή Γαρουφαλιά, η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου (ΛΑΒ) διοργανώνει το διήμερο 5 & 6 Σεπτεμβρίου 2020, την 40η Ανάβαση Πορταριάς για το 2ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων.

Φέτος η Ανάβαση Πορταριάς «μεγάλωσε», με το συνολικό μήκος να φτάνει πλέον τα 4,7 χιλιόμετρα, έγινε πιο τεχνική έχοντας ως σκοπό να προσφέρει στους συμμετέχοντες μεγαλύτερες συγκινήσεις και περισσότερη οδηγική ευχαρίστηση στη μαγευτική τοποθεσία του Πηλίου.

Η νέα διαδρομή είναι ακριβώς όπως ήταν η Ειδική Διαδρομή της Πορταριάς στο ιστορικό ράλλυ “Κένταυρος”. Το σημείο εκκίνησης είναι πλέον το σημείο που μέχρι πέρσι ξεκινούσαν τα πιτ του αγώνα.

Οι δηλώσεις συμμετοχής πραγματοποιούνται μέσω του Συστήματος Διαδικτυακής Διαχείρισης Αγώνων-ΣΔΔΑ (www.e-omae-epa.gr) έως την Παρασκευή 28 Αυγούστου και ώρα 24.00. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα αυτοκίνητα όλων των Ομάδων (Ν,Α,Ε, Formula Saloon) που προσμετρούν στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος Αναβάσεων.

Η Ανάβαση Πορταριάς θα διεξαχθεί με βάση τις τρέχουσες οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τη διεξαγωγή αγωνιστικών δραστηριοτήτων, καθώς και με βάση Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (Ο.Μ.Α.Ε). Όπως προβλέπεται από τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού που ισχύουν αυτή τη στιγμή, ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία θεατών.

Πληροφορίες για όλα τα τελευταία νέα της Ανάβασης Πορταριάς μέσα από την επίσημη σελίδα του αγώνα στα social media: facebook Ανάβασης Πορταριάς

Φωτογραφίες – χάρτης: omae-epa.gr, fb anavasiportarias

Related posts

Leave a Comment