26.3 C
Ελλάδα
13 Απριλίου 2024
Motorplay.gr
ΑγώνεςΑυτοκινήτου

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 5ο Rally Regularity Κορίνθου

Κάθε Σεπτέμβριο στην Κόρινθο… μια ακόμα επιτυχία! Πιστοί από το 2016 στο φθινοπωρινό ραντεβού, οι “κλασσικοί” για τον πρώτο αγώνα του Πρωταθλήματος Regularity 2020, το 5ο Rally Regularity Κορίνθου. Με 7 Δοκιμασίες ακριβείας, 14 μετρήσεις και απαιτήσεις στην πλοήγηση, ο αγώνας έδωσε την ευκαιρία ακόμη και σε νέα πληρώματα χωρίς ιδιαίτερο εξοπλισμό να διακριθούν. Κυριακή πρωί και ήταν όλοι εκεί, μπροστά από το άγαλμα του μυθικού Πήγασου στην Πλατεία Κορίνθου. Ακολουθώντας πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο, τα πληρώματα έδειξαν υπομονή κατά τον διοικητικό/τεχνικό έλεγχο ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες της οργάνωσης.

Η εκκίνηση δόθηκε από τον Υφυπουργό Έρευνας & Τεχνολογίας κ. Χρήστο  Δήμα, που τίμησε με την παρουσία του, με παρόντα φυσικά και τον Δήμαρχο Κορίνθιων Βασίλη Νανόπουλο αλλά και τον Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο του ΚΕ.Π.Α.Π.Κορίνθου Θ.Κουτσογκίλλα & Γ.Μαγκλάρα.

Τα 50 πληρώματα από τα 52 αρχικά δηλωθέντα ρίχτηκαν στην κορινθιακή “μάχη” Βοχαικό στην αρχή για ζέσταμα, το “πονηρό” Σουληνάρι να ακολουθεί και μετά liaison ως την Κλένια όπου και η ΕΔΑ3. Επίσης απαιτητική στην πλοήγηση της οδηγούσε στο τελείωμα της στην επομένη ΕΔΑ, στα Αθίκια. Ακολούθησε ανασυγκρότηση στην Κάτω Αλμυρή. όπου και τα πρώτα αποτελέσματα έχουν αρχίσει να αναρτώνται.

Η επανεκκίνηση για το 2ο μέρος έγινε με την πρώτη ΕΔΑ στο Ρυτό. Ακολούθησε η απαιτητική στην πλοήγηση ΕΔΑ Σοφικό και μετά από το πέρασμα από Αγγελόκαστρο τα πληρώματα μπήκαν στην ευθεία για την εκκίνηση της τελευταίας ΕΔΑ, Άγιος Ιωάννης. Ο τερματισμός φιλοξενήθηκε στην όμορφη και φιλόξενη Αρχαία Κόρινθο, με τον νέο Σύλλογο Επαγγελματιών ‘Η Τριήρης΄, αρωγό. Η απονομή με τα νέα υγειονομικά δεδομένα ήταν απόμακρη, όμως η μάσκα έκρυβε το χαμόγελο όμως και τα μάτια τα έλεγαν όλα.

Μεγάλοι νικητές οι Χάρης Λιακοτίτης με Θάνο Ντζουμάνη και την Alfa Romeo Giulia Berlina. Άξιοι δεύτεροι οι Αρης Γεωργοσοπουλος με Νικόλα Κοντοπό και το γαλλικό “πυραυλάκι” από τα 80s το Citroen AX Sport. Τρίτοι οι πάντα καλοί Νικός Αρβανίτης και Ιωάννα Χαραλαμπάκη με την “Safari look” Lancia Fulvia Coupe 1,3S.Την 5αδα συμπλήρωσαν οι πολύ καλοί Τάσος Δούρος με Νότα Χελιώτου με Suzuki Swift GTi και οι Τάκης Γιαννίτσας και Πέτρος Γκότσης με Toyota Corolla EE80!

Στο Δελτίο Τύπου η Α.Λ.Α. Κορινθίας ευχαρίστησε όλους, τα στελέχη της Οργάνωσης και ιδιαίτερα τον Αλυτάρχη Γιάννη Καράμπελα, το ΚΕ.Π.Α.Π Δήμου Κορινθίων και το Περιοδικό 4Τροχοί, την τοπική αυτοδιοίκηση αλλά κυρίως τους αγωνιζόμενους που την τιμούν δίνοντας το παρών κάθε χρόνο στην ετήσια Κορινθιακή γιορτή του Ιστορικού-κλασσικού Οχήματος. Ραντεβού στο 6ο Regularity Rally Κορίνθου 2021.

Αποτελέσματα 5ου Rally Regularity Κορίνθου

omae-epa.gr

Related posts

Λασπομαχίες!

motorplayadmin

Ιστορική αναδρομή στο Ράλλυ ΔΕΘ

motorplayadmin

Η Skoda σχεδιάζει τα τρόπαια για τους νικητές του Tour de France

motorplayadmin

Σύνδεση

Εγγραφή

Επαναφορά κωδικού

Πληκτρολογήστε το ψευδώνυμο ή την ηλ. διεύθυνσή σας και θα σας αποσταλεί σύνδεσμος να δημιουργήσετε νέο συνθηματικό.