Με μεγάλη συμμετοχή διεξήχθη ο Κρεμασμένος Λαγός 2020

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων και με την υποστήριξη του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης διοργάνωσε την αναβίωση της ανάβασης του θρυλικού “Κρεμασμένου Λαγού”, συνεχίζοντας την παράδοση για 5η συνεχόμενη χρονιά.

Ο “Κρεμασμένος Λαγός” του ΣΙΣΑ είναι μία ήπια αναβίωση της ανάβασης της δεκαετίας του ‘70 που σέβεται το περιβάλλον, τους κατοίκους του Πανοράματος Βούλας και δεν επιβαρύνει την χλωρίδα και την πανίδα του ομώνυμου δάσους.

Φέτος λόγω της πανδημίας Covid-19, η εκδήλωση μετατέθηκε για το απόγευμα του Σαββάτου 4 Ιουλίου, ώστε να μη υπάρχει πρόβλημα με τις υψηλές θερινές θερμοκρασίες και να μην δημιουργηθούν προβλήματα με τους κυριακάτικους επισκέπτες του «Λαγού». Η Οργανωτική Επιτροπή και οι κριτές φρόντισαν να τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα ασφαλείας του Υφυπουργείου Πολιτικής Προστασίας.

82 πληρώματα δήλωσαν συμμετοχή, γεγονός που αποτελεί ρεκόρ για το 2020 και είναι ένας από τους υψηλότερους αριθμούς συμμετοχών της τελευταίας πενταετίας. H διάθεση των συμμετεχόντων και των θεατών ήταν άριστη και το κλίμα της εκδήλωσης για ακόμα μία χρονιά πανηγυρικό. Στις 18:00 άνοιξε ο αγώνας με τα 10 αυτοκίνητα της κατηγορίας Legends, που συμμετέχουν παραδοσιακά βετεράνοι οδηγοί & αυτοκίνητα με αγωνιστική ιστορία.

Ακολούθησαν οι 2 αναβάσεις των 72 αυτοκινήτων της διαγωνιστικής κατηγορίας Regularity, που ξύπνησαν μνήμες του παρελθόντος στις φουρκέτες του «Κρεμασμένου Λαγού».

Οι Αλεβιζόπουλος/Νικολόπουλος με Alfa Romeo GT Junior ήταν οι μεγάλοι νικητές του φετινού «Λαγού». Το βάθρο συμπλήρωσαν οι Λάγγας/Μαλτέζου με Volvo 122S και ο Ηλίας Μανιάτης με Alfasud Sprint.

Οι νικητές της κατηγορίας Legends ήταν οι Σκαράκης με Ford Escort MK1, Θεοδοσίου/Καθάρειος με Lancia Beta Coupe και Μπιρλιράκης με BMW 1602.

Οι νικητές της κατηγορίας Youngtimer ήταν οι Abastado/Γιαννόπουλος με Toyota Celica STi, Μακαρίτης/Κατσούρης με Nissan Micra και 0+/Κοκκιας με Lotus Elise 111S.

Ο ΣΙΣΑ ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης για την υποστήριξη του, την Εθελοντική Ομάδα Πυρόσβεσης Βούλας, την Δημοτική & την Ελληνική Αστυνομία για την πολύτιμη συνδρομή τους στην ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης, την γραμματεία του Συλλόγου για την έγκυρη & ταχεία έκδοση των αποτελεσμάτων και τέλος όλους τους κριτές, χρονομέτρες & τα στελέχη της οργάνωσης για τη βοήθεια τους.

Ραντεβού ξανά στον «Λαγό» το 2021!

Αποτελέσματα Γενικής Κατάταξης

Αποτελέσματα Κατηγοριών

Πηγή – Φωτογραφίες: Fb Σύλλογος Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων (Σ.Ι.Σ.Α) – SISA

Related posts

Leave a Comment