Με υπογραφή στο σχεδιασμό του Pininfarina τα νέα Zetor Proxima 2020

Τα νέα Proxima αναβαθμίστηκαν ώστε να προσφέρουν ακόμη καλύτερη ορατότητα στον χειριστή χάρη στον ανασχεδιασμό που έγινε στην καμπίνα και τον ουρανό με στόχο η εργασία με αναρτημένο το μπροστινό φορτωτή να γίνεται ευκολότερη και ασφαλέστερη. Βελτιωμένο είναι και το σύστημα κλιματισμού του τρακτέρ, αλλά και το σύστημα θέρμανσης. Σύμφωνα με την Zetor, τα τρακτέρ έχουν γενικά καλύτερη ποιότητα κατασκευαστικών υλικών.

Οι πινελιές του ιταλικού σχεδιασμού από το γραφείο του σχεδιαστή Pinifarina στα νέα Zetor Proxima που καταφθάνουν το 2020 τους δίνουν νέο αέρα και είναι εναρμονισμένα και αυτά πλέον με τα υπόλοιπα φρέσκα μοντέλα της γκάμας. Ο διευθυντής μάρκετινγκ της Zetor Γιακούμπ Χουρτάρ δήλωσε: «Το Proxima είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τρακτέρ και γι’ αυτό αποφασίσαμε να εφαρμόσουμε τη καινούργια σχεδιαστική φιλοσοφία και στη σειρά Zetor, μετά τα Major».

Τα νέα Zetor είναι ανθεκτικότερα και πιο μοντέρνα τρακτέρ πλέον. Η σειρά θα διατίθεται σε τρεις εκδόσεις εξοπλισμού και σε ένα εύρος ιπποδυνάμεων από 76 έως 117 ίππους. Το επίσημο ντεμπούτο του νέου Proxima πραγματοποιήθκε στις αρχές Οκτωβρίου στην Τσεχία στην εκδήλωση «Czech Ploughing Championship».

Στην Ελλάδα θα παρουσιαστεί επίσημα στην Agrotica 2020 στην Θεσσαλονίκη.


Related posts

Leave a Comment