Με 115 συμμετοχές η εκκίνηση του Ιστορικού Ακρόπολις 2022

Ξεκινά το Σάββατο 4 Ιουνίου 2002 το ιστορικό Ράλι Ακρόπολις. Είναι ένας θεσμός που συντηρείται και διατηρείται από ρομαντικούς ανθρώπους, με πρόσταγμα την ευγενή άμιλλα και υψηλό επίπεδο πολιτισμού. Σε αυτό τον αγώνα υπάρχουν δύο κατηγορίες συμμετεχόντων, αυτή του Sporting/Legends και αυτή  Regularity. Το σίγουρο είναι ότι όποιος συμμετέχει, θα ζήσει την περιπέτεια σε όλο της το μεγαλείο. Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία.

ΚΠ

Ανάλυση αγώνα & Ε.Δ.

Η ράμπα της αφετηρίας του Ιστορικού Ράλι Ακρόπολις 2022, στη σκιά της Ακρόπολης στις 9:30 το πρωί του Σαββάτου 4 Ιουνίου, θα υποδεχθεί 102 πληρώματα και 13 αναβάτες μοτοσικλετών στη μεγάλη επιστροφή του αγώνα.

Συγκεκριμένα, 36 πληρώματα της κατηγορίας Sporting και, ακολούθως, 4 της κατηγορίας Legends θα συμμετάσχουν στις 11 Ειδικές Διαδρομές του αγώνα (έξι το Σάββατο 4/6 και πέντε την Κυριακή 5/6), που έχουν συνολικό μήκος 149,61 χιλιομέτρων.

Στον αγώνα Regularity θα διαγωνιστούν 62 πληρώματα αυτοκινήτων και 13 αναβάτες μοτοσικλετών. Μεταξύ των πρώτων περιλαμβάνονται και 8 πληρώματα από το εξωτερικό, καθώς οι αγωνιζόμενοι θα καλύψουν 18 ΕΔΑ – δέκα την πρώτη ημέρα και οκτώ τη δεύτερη.

Όλοι οι αγωνιζόμενοι θα διανυκτερεύσουν το βράδυ του Σαββάτου 4/6 στην Ιτέα, αφού πρώτα λάβουν μέρος στην αντίστοιχη νυχτερινή δοκιμασία (στην ΕΔ «Καρούτες» εκείνοι των κατηγοριών Sporting/Legends και σε διαδρομή περιμετρικά της πόλης της Φωκίδας εκείνοι της Regularity).

Όπως και η εκκίνηση κάτω από τον Παρθενώνα, έτσι και ο τερματισμός το απόγευμα της Κυριακής 5/6 (στις 19:00) στο Ζάππειο Μέγαρο της Αθήνας θα είναι κοινός για όλους τους αγωνιζόμενους του Ιστορικού Ράλι Ακρόπολις 2022. Δείτε παρακάτω τους πίνακες συμμετοχών:

Συμμετοχές Sporting/Legends

Συμμετοχές Regularity

Related posts

Leave a Comment