Με 51 συμμετοχές το Ράλλυ Σπριντ Λιβαδειάς την Κυριακή 2/4/23

Με 51 πληρώματα να ρίχνονται, με μεγάλη όρεξη για αγωνιστικά χιλιόμετρα, στη μάχη με το χρονόμετρο και με έντονο συναγωνισμό σε όλες τις κατηγορίες και τις κλάσεις, προβλέπεται ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο έντονες συγκινήσεις.
Οι συμμετοχές του αγώνα
Με αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών από R5 μέχρι και τα ιστορικά να δίνουν το παρόν και σε αυτή τη μάχη. Τόσο τα Κυπριακά όσο και τα Ελληνικά πληρώματα, θέλουν ένα καλό αποτέλεσμα αλλά και να «ανεβάσουν στροφές» ενόψει Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις και WRC Αcropolis, αφού αυτός είναι ο στόχος των περισσότερων που συμμετέχουν.
Οργανωτικά η προσπάθεια για ασφαλή και διασκεδαστική ειδική διαδρομή, συνεχίζεται αδιάλειπτα. Την Τρίτη έγιναν εκτενείς χωματουργικές εργασίες σε όλο το μήκος της διαδρομής, αμέσως μετά όμως είχαμε ισχυρή βροχόπτωση.
Ο χάρτης και τα ωράρια του αγώνα
Όλα λοιπόν θα είναι έτοιμα να υποδεχθούν τα 51 πληρώματα την Κυριακή το πρωί στο χωριό Τσουκαλάδες, ώστε να ξεκινήσει ο αγώνας. Στη «Μεγάλη» κατηγορία οι Τσουλόφτας, Κεχαγιάς και Παντελή θα δώσουν τη δική τους μάχη για την επικράτηση στην κατηγορία και τη γενική κατάταξη. Στην κατηγορία C2/N4 ή αλλιώς στη μάχη της «φτερούγας» oι Παραδείσης, Ισμαήλος και Ξανθάκος είναι ικανοί για τη νίκη. Το μεγαλύτερο όμως ενδιαφέρον έχει η πολυπληθής κατηγορία F2. Με αυτοκίνητα της κλάσης Α5, Α6, E10 και Ε11 προβλέπεται να κρατήσει στις μύτες των ποδιών, όλους όσους τιμήσουν με την παρουσία τους μέσα στην ειδική διαδρομή της «Λιβαδειάς».
Και για το τέλος η κατηγορία των ιστορικών που ξεκινάει πρώτη. Θα έχουμε την ευκαιρία να ξαναδούμε αυτοκίνητα των δεκαετιών 70 και 80 να δίνουν σκληρή μάχη τόσο με τις αντοχές τους, όσο και με το χρόνο. Εικόνα και ήχος αξέχαστος για τους παλιούς και πρωτόγνωρος για τους νέους. Γιαπωνέζικο ή Ευρωπαϊκό; Η απάντηση την Κυριακή στη Λιβαδειά.

Related posts

Leave a Comment