Νέα συνεργασία της “Δήμητρα ΑΕ” με τα Ιταλικά παρελκόμενα NARDI

Νέα Συνεργασία της εταιρείας ”Η Δήμητρα” ΑΕ με την πολυεθνική εταιρεία κατασκευής παρελκομένων NARDI. Η αποκλειστική εισαγωγή των NARDI σκοπεύει στο να καλύψει την πλειοψηφία των αναγκών που έχουν οι πελάτες της σε παρελκόμενα προσφέροντας μεγάλη γκάμα σε καταστροφείς, φρέζες, άροτρα, καλλιεργητές, ψεκαστικά και πολλά άλλα!

Η φράση «Παρελκόμενα για επαγγελματική γεωργία» κυριαρχεί εδώ και χρόνια στο λεξιλόγιο της NARDI, ενώ η γκάμα προϊόντων της αποτελείται από άροτρα, ψεκαστήρες, καλλιεργητές, δισκοσβάρνες, φρέζες, καταστροφείς, σπαρτικές, λιπασματοδιανομείς και πολλά άλλα.

Η ιστορία της εταιρείας κατασκευής γεωργικών μηχανημάτων NARDI ξεκίνησε πριν από 120 χρόνια και εξελίσσεται χρόνο με το χρόνο καινοτομώντας στον κλάδο των γεωργικών μηχανημάτων, της προετοιμασίας και κατεργασίας του εδάφους αλλά και της προστασίας των καλλιεργειών. Ξεκίνησε το 1895 με την πώληση του πρώτου αναστρεφόμενου αρότρου και συνεχίστηκε με διεθνή παρουσία, δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 100 χώρες, υιοθετώντας τεχνολογίες αιχμής με στόχο την εξυπηρέτηση του πελάτη πριν αλλά και μετά την πώληση (service και ανταλλακτικά).

Η NARDI αναπτύσσεται συνεχώς και θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους και πιο εξειδικευμένους κατασκευαστές γεωργικών μηχανημάτων και εργαλείων στον κόσμο.

Related posts

Leave a Comment