Νέα BMW Σειρά 8 με straight six κινητήρα βενζίνης

Η νέα BMW Σειρά 8, Coupe και Cabrio, θα είναι σύντομα διαθέσιμη με το νέο εξακύλινδρο σε σειρά βενζινοκινητήρα των 340 ίππων.

BMW Σειρά 8

To σύνολο αυτό συνδυάζεται με πίσω κίνηση στο νέο μοντέλο BMW 840i Coupe και στο νέο BMW 840i Cabrio

Αντίστοιχα οι εκδοχές BMW 840i xDrive Coupe και 840i xDrive Cabrio θα φέρουν ευφυή τετρακίνηση. To νέο κινητήριο σύνολο έρχεται να προστεθεί στον V8 βενζίνης και στον εξακύλινδρο σε σειρά diesel.

Νέο εξοπλιστικό στοιχείο αποτελούν τα καθίσματα M Sport. Αυτά τώρα προστίθενται στη λίστα προαιρετικών επιλογών. Εκτός από την εντυπωσιακή τους σχεδίαση τύπου μπάκετ και τις ζώνες ασφαλείας με τις διακοσμητικές πινελιές σε χρώματα BMW M GmbH, τα καθίσματα M Sport διαθέτουν επίσης τρισδιάστατο καπιτονάρισμα, διάτρητα κεντρικά τμήματα και ειδική ραφή.

Επιπλέον, οι πελάτες της BMW Σειράς 8 θα μπορούν να παραγγείλουν πλήρως δερμάτινο εξοπλισμό BMW Individual σε 8 χρωματικές εκδόσεις από τον Ιούλιο του 2019. Επιπλέον με διακοσμητικές λωρίδες εσωτερικού από ξύλο υψηλής ποιότητας BMW Individual σε Black Ash Silver Effect high-gloss και Carbon Fibre. Αντίστοιχες Individual επιλογές στους εξωτερικούς χρωματισμούς αυξάνουν τις δυνατότητες εξατομίκευσης του πολυτελούς μοντέλου

 

Related posts

Leave a Comment