Νέα συμβόλαια έσπευσε να προσφέρει στους ταλαντούχους Λάντο Νόρις και Κάρλος Σάινθ η McLaren για το 2020 πριν πέσει η αυλαία για το 2019!!

Η McLaren ανακοίνωσε την παραμονή των Λάντο Νόρις και Κάρλος Σάινθ στην ομάδα της και για το 2020 θέλοντας έτσι να προλάβει τους  ανταγωνιστές.

Έτσι Λάντο Νόρις και Κάρλος Σάινθ θα είναι το δίδυμο των οδηγών της βρετανικής ομάδας στη Formula 1 και για το 2020. δείχνοντας Με αυτόν τον τρόπο έδειξε την εμπιστοσύνη της στους δύο πιλότους και παράλληλα τους “έδεσε” και για τη νέα σεζόν.

Με το σκεπτικό πως Mercedes, Ferrari και Red Bull θα έχουν πιθανότατα μία κενή θέση οδηγού για τη νέα σεζόν και θα κοιτάξουν να προχωρήσουν σε αλλαγές με νέα ταλέντα, οι Βρετανοί επέλεξαν πριν πεινάσουν να μαγειρέψουν.

Μπότας, Φέτελ πιθανότατα θα αποχαιρετήσουν, ενώ δεν αποκλείεται η Red Bull είτε να κουνήσει μαντήλι μόνο στον Γκασλί είτε να χάσει και τον Φερστάπεν ο οποίος μπορεί να μετακομίσει σε μία εκ των Ferrari και Mercedes σύμφωνα με τα σενάρια που κυκλοφορούν. Ο Ολλανδός μπορεί να έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο με την Red Bull, ωστόσο υπάρχει όρος σε αυτό που του επιτρέπει να φύγει.

Με όλα τα παραπάνω δεδομένα η McLaren δεν ήθελε να χάσει κάποιον εκ των Σάινθ και Νόρις, για αυτό έσπευσε να ανανεώσει τα συμβόλαια τους.

Φυσικά οι δύο οδηγοί ξέρουν πώς αν βγουν στην αγορά δεν θα μείνουν στα αζήτητα.

Επίσης η McLaren έχει βολευτεί με τα σχετικά μικρά συμβόλαια των δυο οδηγών. Ο ρόλος της στη F1 είναι όπως του ποντικιού που ψάχνει την ευκαιρία να κλέψει από την γάτα το ψάρι. Αυτό τουλάχιστον βλέπω τα τελευταία χρόνια.

Είναι όπως το ΚΙΝΑΛ της Φώφης Γεννηματά που είναι άλλοτε τρίτο και άλλοτε τέταρτο στη σειρά.

Στη F1, όπως και σε κάθε περίπτωση, τα χρήματα καθορίζουν τους ρόλους κατά 97%.

ΚΠ

Related posts

Leave a Comment