Οι πρώτες φωτογραφίες της Alfa Romeo Tonale που θα παραχθεί!

Μετά το πολύ εντυπωσιακό πρωτότυπο στην έκθεση της Γενεύης διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες από την έκδοση παραγωγής της Alfa Romeo Tonale!

Ένα δεύτερο SUV, λίγο μικρότερο από τη Stelvio είναι ένα απαραίτητο βήμα για την Alfa Romeo, προκειμένου να ανεβάσει πωλήσεις και από ότι φαίνεται η μάρκα το έχει ήδη δρομολογήσει. Το Μάρτιο είδαμε το πρωτότυπο της Tonale και τώρα διέρρευσαν μερικές φωτογραφίες στο διαδίκτυο, που αποκαλύπτουν την έκδοση παραγωγής της! Προφανώς κάποια στοιχεία, όπως οι κάμερες αντί για εξωτερικούς καθρέπτες χάθηκαν στην πορεία, όμως μπορούμε να πούμε ότι το μικρό SUV της Alfa Romeo αν όντως περάσει έτσι στην παραγωγή θα «κάψει καρδιές».

Εμπρός και πίσω είναι όσο δυναμικό περιμένουμε από ένα μοντέλο της ιταλικής φίρμας και αμέσως ξεχωρίζουμε τα ιδιαίτερα φωτιστικά σώματα, τις μεγάλες εισαγωγές αέρα, τα επιθετικά «κοψίματα» και τις δύο μεγάλες απολήξεις της εξάτμισης πίσω που είναι σίγουρα, κάτι διαφορετικό. Ένα ευχάριστο σχεδιαστικό τρικ είναι οι κρυμμένες πίσω χειρολαβές όπως στη Giulietta, που δίνουν αίσθηση τρίθυρου με την πρώτη ματιά. Η νέα Tonale θα είναι το πρώτο Plug-In υβριδικό μοντέλο της Alfa Romeo και αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στο στρατηγικό πλάνο της εταιρείας. Περιμένουμε ότι μέσα στο 2021 θα έχει βγει κανονικά στην αγορά, σε πλειάδα εκδόσεων με κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου και υβριδικούς.


Related posts

Leave a Comment