Οι “Days of Joy” του Ducati Scrambler επιστρέφουν

Οι Days of Joy επιστρέφουν, μια μοναδική εμπειρία στον κόσμο του Ducati Scrambler με διαδρομές και ανάπτυξη δεξιοτήτων εντός και εκτός δρόμου, μαθήματα μαγειρικής, υπαίθριες δραστηριότητες και στιγμές απόλυτης χαλάρωσης. Τα ραντεβού για το 2020 είναι στις 4 και 11 Ιουλίου με το Ducati Scrambler Experience στην Τοσκάνη και στις 6 Σεπτεμβρίου με το Ducati Scrambler Riding School στο Vairano.

Το Ducati Scrambler Experience στην Τοσκάνη, που έχει προγραμματιστεί για τα Σαββατοκύριακα 4-5 και 11-12 Ιουλίου, είναι ιδανική ευκαιρία για όσους επιθυμούν να ζήσουν τον κόσμο της Ducati, οδηγώντας μοτοσυκλέτες στην ιταλική ύπαιθρο και δοκιμάζοντας καλή ιταλική κουζίνα σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα. Μία μοναδική περιπέτεια με το Ducati Scrambler Desert Sled στους λόφους της Σιένα, με πάνω από 200 χλμ. διαδρομών την πρώτη ημέρα και περισσότερα από 150 χλμ. τη δεύτερη. Ο συντονισμός της εκδήλωσης γίνεται σε συνεργασία με την οργανωτική επιτροπή του “L’ Eroica”, ενός ιστορικού ποδηλατικού αγώνα της Ιταλίας, στους δρόμους του οποίου χαρτογραφείται μέρος της διαδρομής.

Στις 6 Σεπτεμβρίου, το Ducati Scrambler Riding School επιστρέφει στο Vairano Country House, στην εξοχή της Παβίας, σε απόσταση αναπνοής από το Μιλάνο. Η διασκέδαση και η μάθηση σε μοναδική συνύπαρξη, με την αρχή να γίνεται με το Flat Track School, για να μάθουν οι συμμετέχοντες, σε χωμάτινες επιφάνειες, πώς να πλαγιολισθαίνουν με ασφάλεια και στη συνέχεια να ευχαριστηθούν στον υπέρτατο βαθμό μία Scrambler Desert Sled σε off-road διαδρομές.

Η χαλάρωση και η διασκέδαση στην εξοχή είναι δύο από τα δυνατά σημεία της εκδήλωσης Days of Joy, που σημαίνει υπαίθριο μπάρμπεκιου αμερικάνικου στιλ, χαλαρωτική μουσική, ξαπλώστρες και ομπρέλες στην ιταλική εξοχή, επιτραπέζιο ποδόσφαιρο. Σαν να μην ήταν αρκετά όλα αυτά, ευκαιρία οδήγησης ολόκληρης της σειράς Ducati Scrambler και ένα ανεπανάληπτο μάθημα μαγειρικής με έναν διάσημο σεφ.

Όλες οι δραστηριότητες θα διεξαχθούν υπό ακριβή πρωτόκολλα ασφάλειας, τηρώντας όλους τους προβλεπόμενους υγειονομικούς κανονισμούς που ισχύουν τη σημερινή εποχή.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το κόστος και τον τρόπο εγγραφής στις Days of Joy, στο website Ducati Scrambler Days of Joy.

Related posts

Leave a Comment