32.2 C
Ελλάδα
14 Ιουνίου 2024
Motorplay.gr
Γενικά

Ο Covid-19 σκοτώνει

Οι συνέπειες από τα μέτρα που πάρθηκαν για την αντιμετώπιση του Covid-19 είναι τρομακτικές σε πολλά επίπεδα. Σε πρώτο χρόνο το θέμα δείχνει ως μια πανδημία που ίδιες έχουν προκύψει αρκετές φορές. Στις προηγούμενες περιπτώσεις το γεγονός είχε γνωστό πατέρα και μητέρα. Τώρα τα πράγματα είναι εξαιρετικά μπερδεμένα και με πολλούς αγνώστους. Για παράδειγμα: Ποιός κατασκεύασε εάν κατασκεύασε τον Covid-19; Ποιο ήταν το σχέδιο διασποράς του Covid-19, με ποιο τρόπο και τι μέσα χρησιμοποιήθηκαν;

Η λίστα των ερωτημάτων είναι μακροσκελής και όχι μόνο για το πώς και από πού ήρθε ο Covid-19. Τα μεγάλα ερωτηματικά είναι εάν θα φύγει ή θα μείνει για πολύ καιρό. Εάν προτίθεται ή δύναται να αλλάξει τον τρόπο ζωής και τις συνήθειες και πρακτικές των λαών. Εάν θέλει και προσπαθεί να διαμορφώσει μια άλλη κοινωνική γεωγραφία στον πλανήτη. Εάν η παρουσία του συνδυάζεται με την παραπέρα φτωχοποίηση του τρίτου κόσμου. Εάν τα περίπου 7,5 δισεκατομμύρια ανθρώπων του πλανήτη είναι πολλά και αυτός ο πληθυσμός σε συνδυασμό με την ταχεία αυξητική τάση είναι ο δυναμίτης για μια μεγάλη κοινωνική έκρηξη που πρέπει να αποφευχθεί.

Ένα άλλο ερώτημα με σπουδαία, πρακτική αλλά και πραγματική αξία είναι μήπως η αγορά εργασίας έχει κορεστεί και η εκτόξευση της ανεργίας σηματοδοτεί εξεγέρσεις εναντίον των πλούσιων του πλανήτη.

Η τεχνολογία έχει περιορίσει σημαντικά τη συμβολή του ανθρώπου σε κάθε παραγωγική διαδικασία. Έτσι ο ανθρώπινος παράγοντας διαρκώς μειώνεται και απαξιώνεται με γοργούς ρυθμούς. Στην αυτοκινητοβιομηχανία για παράδειγμα το 1960 η συμμετοχή του ανθρώπινου παράγοντα ήταν 60% περίπου, ενώ το 2020 η συμμετοχή έχει πέσει στο 22-25%.

Για εμάς τους ευφάνταστους ο Covid-19 ήρθε με σκοπό και πρόγραμμα. Έχει αποστολή, μέθοδο, αποτελέσματα, δομή σύνθετη και πολυδιάστατες παρενέργειες.

Για εμάς πρόκειται για τον τρίτο παγκόσμιο οικονομικό χημικό πόλεμο που τον παράγουν μόνο ισχυροί και συνεννοημένοι και από αυτούς επί του παρόντος βλέπουμε μόνο τα τροχιοδεικτικά βλήματα. Είναι σίγουρο πως θα ακολουθήσουν σύντομα οι κανονικοί βομβαρδισμοί. Επί αυτών των θεμάτων έχει επέλθει παγκόσμια σιωπή, γιατί όλοι μα όλοι φοβούνται και τρέμουν να μιλήσουν και να πουν αυτά που καταλαβαίνουν, αυτά που διαισθάνονται.

Σιωπή και σκότος, όπως λέμε μούγκα στη στρούγκα. Πανεπιστημιακοί – Δημοσιογράφοι μα και όλοι οι ταγοί ανεξαιρέτως. Έλκουμε την καταγωγή μας από τους Σουλιώτες, τους Κρητικούς, τους Μανιάτες, ασπαστήκαμε τη μεγαλοφυΐα του Καποδίστρια και δεν θα κλείσουμε τα μάτια ούτε το στόμα.

Ο κορωνοϊός (αυτοί που τον βάφτισαν κάτι ξέρουν) εκτός των άλλων παρενεργειών είχε αρνητική συμβολή και στην παραγωγή των αυτοκινήτων. Σε αρκετά εργοστάσια η παραγωγή σταμάτησε και σε ελάχιστα μειώθηκε σημαντικά.Το ηθικό δίδαγμα είναι να αντικατασταθούν όσο το δυνατόν περισσότερα εργατικά χέρια. Το λεγόμενο remute μπήκε καλά στη ζωή μας.

«Τι καλό πράγμα», είσαι σπίτι σου, σου φέρνουν τα τρόφιμα, εσύ μιλάς και χαϊδεύεις την κοπέλα σου στο Skype. Πας στο μπάνιο, πλένεσαι και πας τουαλέτα και αφοδεύεις. Τα γουρουνάκια σε διατεταγμένη υπηρεσία. Το κέρδος; Καμία αντίδραση, καμία συγκέντρωση, καμία κατάληψη, καμία διαμαρτυρία. Κυρίως το απόλυτο κοντρόλ, μηδέν τρομοκρατία. Τέλεια, τέλεια. Ζήτω, ζήτω μας τη φόρεσαν τη λαιμαργία και χωρίς να ανοίξει μύτη.

ΚΠ

Related posts

Η Audi στην κορυφή του κόσμου με το Audi e-tron GT, που ήταν μεγάλος νικητής στα “World Car Awards 2022”

motorplayadmin

Tο Hyundai Tucson αναδείχθηκε “Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2022”

motorplayadmin

Η παράνομη ανακύκλωση καταλυτών και μπαταριών στο στόχαστρο των ελεγκτικών μηχανισμών

motorplayadmin

Σύνδεση

Εγγραφή

Επαναφορά κωδικού

Πληκτρολογήστε το ψευδώνυμο ή την ηλ. διεύθυνσή σας και θα σας αποσταλεί σύνδεσμος να δημιουργήσετε νέο συνθηματικό.