Παρακολουθήστε σε live streaming τους Παγκόσμιους Τελικούς Καρτ της IAME με συμμετοχή 9 Ελλήνων οδηγών

Παρακολουθήστε μέσω live streaming τις προσπάθειες των Ελλήνων οδηγών στους Παγκόσμιους Τελικούς στη σελίδα της IAME στο YouTube στο λινκ https://www.youtube.com/watch?v=0mx4MoIvoE0.

Θα προβληθούν συνολικά 108 ώρες δράσης από την πίστα του Mans!

Παράλληλα, στο iif.iamekarting.com υπάρχει συνεχής ενημέρωση και live timing από όλες τις επίσημες διαδικασίες στο πλαίσιο των World Finals. Εκεί μπορείτε να βρείτε αναλυτικά τις συμμετοχές ανά κατηγορία και το πλήρες πρόγραμμα.


Η μεγάλη ώρα των Παγκόσμιων Τελικών της IAME για το 2019 έφτασε και η Ελληνική αποστολή είναι έτοιμη για τη μεγάλη πρόκληση! Από την Τρίτη 15 Οκτωβρίου άρχισαν οι επίσημες διαδικασίες με το Qualifying και θα συνεχιστούν μέχρι τις τελικές μάχες του Σαββάτου, όπου όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στην πίστα karting του Mans.

Εκεί βρίσκονται 504 αγωνιζόμενοι, αριθμός ρεκόρ. Η Ελλάδα εκπροσωπείται από 9 οδηγούς, που συμμετέχουν σε 5 από τις 7 κατηγορίες!

Τρεις αθλητές μας συμμετέχουν στην κατηγορία X30 Mini. O επαθλούχος κατηγορίας στο IAME Series Greece 2019, Βαγγέλης Ντεντόπουλος, ο αδερφός του Γιώργος και ο Νικόλας Φραγκάκης που κυριάρχησε στην Κλάση Mini B και θα αντιμετωπίσουν 67 αντιπάλους.

Στην X30 Junior δύο Έλληνες οδηγοί δοκιμάζονται ανάμεσα στους 108 που συμμετέχουν στην κατηγορία. Ο λόγος για τον Στυλιανό Πετρίση που κυριάρχησε φέτος εντός συνόρων και τον Γιάννη Ντάφο.

Στην X30 Senior των 135 συμμετοχών, τα ελληνικά χρώματα εκπροσωπεί ο Κωνσταντίνος Κομνηνός που πρώτευσε φέτος στη συγκεκριμένη κατηγορία του ΙΑΜΕ Series Greece ενώ το παρών δίνει και ο Βέλγος Xavier Handsaeme που προκρίθηκε μέσω της συμμετοχής του στον δικό μας θεσμό.

Στην X30 Pro μονομαχούν 29 οδηγοί και ανάμεσά τους θα είναι και ο Φίλιππος Καλέσης που φιλοδοξεί να δώσει συνέχεια στην εντυπωσιακή περυσινή του εμφάνιση που παραλίγο να τον φέρει στο βάθρο! Είναι η κατηγορία που συγκεντρώνει παγκόσμιους πρωταθλητές Karting, όπως οι Lorenzo Travisanutto (2018-2019), Danny Keirle (2017), o Red Bull Junior Harry Thompson και άλλα μεγάλα ονόματα.

Τέλος, διπλή συμμετοχή έχουμε στην X30 Master, αφού τη λίστα των 59 συμμετοχών κοσμούν τα ονόματα του Δημήτρη Παπαναστασίου και του Ερμάντο Κεραμά.

Φυσικά, στη γαλλική πίστα βρίσκεται και ο τεχνικός διευθυντής του IAME Series Greece, Κώστας Μιχαλόπουλος, ώστε να στηρίξει τις προσπάθειες όλων των εκπροσώπων μας!

Παρακάτω δείτε τους εκπροσώπους μας ανά κατηγορία:

X30 Mini

X30 Junior

X30 Senior

X30 Pro

X30 Master


Related posts

Leave a Comment