Πρόσκληση σε παγκόσμια πρεμιέρα σήμερα για το νέο Audi Q4 e-tron

Μόλις χθες σας παρουσιάσαμε το φουτουριστικό εσωτερικό του νέου Audi Q4 e-tron, το οποίο είναι η πρώτη παρουσία της Audi με ένα αμιγώς ηλεκτρικό SUV στην compact κατηγορία. Καινοτόμο design, τεχνολογίες αιχμής με προηγμένες οθόνες και εξαιρετική ευρυχωρία, είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου.

Η σημερινή παγκόσμια πρεμιέρα του νέου Audi Q4 e-tron θα μεταδοθεί live στο διαδίκτυο στις 20.00 ώρα Ελλάδας

Ο κ. Markus Duesmann, CEO της AUDI AG και η κ. Hildegard Wortmann, Μέλος του Δ.Σ. για τις Πωλήσεις και το Marketing, μαζί με προσωπικότητες διεθνούς εμβέλειας από τον χώρο των τεχνών, του αθλητισμού και του ακτιβισμού, θα παρουσιάσουν το νέο ηλεκτρικό compact SUV. Μαζί τους, ειδικοί της Audi – ανάμεσά τους ο κ. Marc Lichte, Επικεφαλής του Design– θα παρουσιάσουν τη φιλοσοφία του νέου μοντέλου και θα δώσουν περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες. Για την Audi, το νέο μοντέλο είναι ένα σημαντικό βήμα στην επιθετική στρατηγική της μάρκας για την ηλεκτροκίνηση, σε μία κατηγορία που αναπτύσσεται ραγδαία. Το Audi Q4 e-tron έρχεται να συμπληρώσει τη γκάμα των ηλεκτρικών SUV Audi e-tron, Audi e-tron Sportback και το σπορ Audi e-tron GT.

Σημειώνουμε ότι μετά την πρεμιέρα, αναλυτική πληροφόρηση για το νέο μοντέλο θα είναι διαθέσιμη στο Audi Media Center.

Ακόμα, η εκδήλωση θα μεταδοθεί επίσης μέσω:

  • YouTube channels Audi (Αγγλικά), Audi Deutschland (Γερμανικά), Audi France (Γαλλικά), Audi Spain (Ισπανικά) και Audi Italia (Ιταλικά)
  • Twitter @AudiOfficial
  • LinkedIn σελίδα AUDI AG (Αγγλικά)

Related posts

Leave a Comment