Τα ποντίκια θα πιάνονται στη φάκα

Στα τροχαία ατυχήματα με υλικές ή σημαντικές βλάβες ή τραυματισμούς πολλές φορές δηλώνονται υπερβολές με την συνδρομή εμπειρογνωμόνων και ιατρών. Όλες αυτές οι υπερβολές αποσκοπούν στο να απαιτηθούν μεγαλύτερες αποζημιώσεις από τους θιγόμενους.

Το γεγονός αυτό έχει πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας και αποτελεί μάστιγα για τα ταμεία των ασφαλιστικών εταιρειών. Τα συνήθη περιστατικά είναι τα σκηνοθετημένα τρακαρίσματα, οι αποζημιώσεις για την απώλεια λόγω κλοπής, η επισκευή λόγω χαλαζόπτωσης και φυσικά υπάρχουν και πολλές άλλες περιπτώσεις που δεν αναφέρουμε.

Οι πιο κοστοβόρες αποζημιώσεις είναι εκείνες των σωματικών βλαβών με μαιμού ιατρικά παραστατικά ή επίσημες ιατρικές βεβαιώσεις. Η κατάσταση αυτή η οποία στοιχίζει πολλές χιλιάδες ευρώ στις ασφαλιστικές εταιρείες δημιούργησε την ανάγκη για τη δημιουργία συνεργασίας με ντεντέκτιβ που ερευνούν κάθε περιστατικό με αμοιβή. Το τι στοιχεία ανατρεπτικά των δηλώσεων έχουν προκύψει είναι τρομακτικό. Οι περιπτώσεις αυτές εκτός ότι εκπίπτουν, έχουν και ποινικές συνέπειες για τους παραβάτες.

ΚΠ

Related posts

Leave a Comment