Τον Σεπτέμβριο η μεγάλη γιορτή του Moto Guzzi Open House

Η εκδήλωση του Moto Guzzi Open House επιστρέφει 6 έως 8 Σεπτέμβρη. Το εργοστάσιο στο Mandelo del Lario ανοίγει τις πόρτες του για το κοινό, έτοιμο να υποδεχτεί χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Το εργοστάσιο είναι η «φωλιά του αετού», η γενέτειρα όλων των μοτοσυκλετών Moto Guzzi που έχουν κυκλοφορήσει στους δρόμους σε όλο τον κόσμο από το 1921.

Η εκδήλωση του 2018 άφησε μία ανεξίτηλη ανάμνηση, συντρίβοντας κάθε ρεκόρ με 30 χιλιάδες επισκέπτες. Ωστόσο, ακόμη μεγαλύτερη απόδειξη της αγάπης που συνδέει τους Guzzisti με τη μητρική εταιρεία, αποτέλεσαν οι 15 χιλιάδες κόσμου που συμμετείχαν στην εκδήλωση το 2017, η οποία πραγματοποιήθηκε σε άσχημες καιρικές συνθήκες, μέσα σε έναν πραγματικό τυφώνα.

Βασίλισσα της εκδήλωσης για το 2019 θα είναι η νέα Moto Guzzi V85 TT, η μοτοσικλέτα παντός εδάφους που αποτέλεσε τη μεγάλη εμπορική επιτυχία της χρονιάς, δημιουργώντας νέους Guzzisti σε όλο τον κόσμο, η οποία αναμένεται να είναι το πιο περιζήτητο μοντέλο για test-ride.

Όπως κάθε χρόνο, η Moto Guzzi έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων, που θα ξεδιπλωθεί γύρω από το Moto Guzzi Village. Η καρδιά του εργοστασίου θα χτυπά στους ρυθμούς της μουσικής και της ψυχαγωγίας, ενώ οι συμμετέχοντες θα μπορούν να εγγραφούν στα test-ride, για να δοκιμάσουν στους δρόμους που περιβάλλουν το Mandello όχι μόνο τη V85 TT αλλά όλα τα μοντέλα της γκάμας Moto Guzzi: από τις διαφορετικές εκδόσεις της V7 III, τις V9 Bobber και Roamer μέχρι τα επιβλητικά 1400άρια της οικογένειας California-Eldorado, συμπεριλαμβανομένης της ισχυρής MGX-21.

Από το απόγευμα της Παρασκευής 6 Σεπτέμβρη θα είναι ανοιχτό το κατάστημα Moto Guzzi, με όλα τα νέα είδη ένδυσης και merchandising, καθώς και το Mουσείο Moto Guzzi, το οποίο στεγάζει πάνω από 150 μοτοσικλέτες που έχουν σημαδέψει την ιστορία της μάρκας. Το πρωί του Σαββάτου θα ξεκινήσουν οι περιηγήσεις στις γραμμές παραγωγής και την ιστορική αεροσήραγγα.

Το Open House 2019 θα έχει αύρα ταξιδιού και περιπέτειας, χάρη στη V85 TT, αλλά και αγωνιστική διάθεση, με τους πρωταγωνιστές του Moto Guzzi Fast Endurance, το τρόπαιο που αποτελεί σημείο αναφοράς στον κόσμο των πιο κλασσικών αγώνων.

Το Επίσημο Ιστορικό Αρχείο θα είναι διαθέσιμο για εκείνους που επιθυμούν να ερευνήσουν τα έγγραφα προέλευσης της δικής τους Moto Guzzi, ενώ τα μέλη της κοινότητας The Clan – των μοτοσικλετιστών που μοιράζονται το κοινό πάθος τους για τη Moto Guzzi – θα απολαύσουν αποκλειστικές υπηρεσίες, όπως κράτηση στάθμευσης, δωρεάν τεχνικό έλεγχο μοτοσικλέτας, welcome kit και εκπτώσεις στη συλλογή Moto Guzzi 2019…


Related posts

Leave a Comment