Το νέο ΔΣ της ΟΜΑΕ και το σχόλιό μας

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος, που προέκυψε από τις εκλογές της 26ης Μαΐου 2021, συνεδρίασε και ομόφωνα συγκροτήθηκε σε Σώμα το βράδυ της Δευτέρας 31/5.

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι η ακόλουθη:

Πρόεδρος: Δημήτριος Μιχελακάκης
Α’ Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Μεσημέρης
Β’ Αντιπρόεδρος: Νικόλαος Μανώλης
Γενικός Γραμματέας: Αναστάσιος Καρκάνης
Ταμίας: Γεώργιος Τζήκας
Μέλη: Φωτεινή Ψαρράκου, Χριστόδουλος Πενταράς, Ευαγγελία Πλουμή, Ιάκωβος Διακουμάκης, Απόστολος Πάλλας, Αντώνιος Σταφυλοπάτης.

Το Δ.Σ. πρότεινε ομόφωνα ως Πρόεδρο της Επιτροπής Αγώνων την κα Φωτεινή Ψαρράκου και Αναπληρωτή Πρόεδρο τον κ. Στράτη Χατζηπαναγιώτου, οι οποίοι απεδέχθησαν την πρόταση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο επίσης ομόφωνα πρότεινε την κα Ανίτα Πασαλή ως εκπρόσωπο της ΟΜΑΕ στη Διεθνή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA) – πρόταση που επίσης έγινε δεκτή από την κα Πασαλή.

Σχόλιο εκδότη

Εμείς δεν θα κρυφτούμε και θα πούμε ευθαρσώς τη γνώμη μας για τα τεκταινόμενα στην ΟΜΑΕ.

Η πρώτη παρατήρηση είναι ότι εγώ αν ήμουν Μιχελακάκης θα γύριζα την πλάτη στα μηχανοκίνητα σπορ δια παντός. Αυτό θα το έκανα για δύο λόγους: ο πρώτος λόγος είναι ότι δεν ασχολούμαι με όλους αυτούς που μας κατηγόρησαν για χίλια δύο θέματα, ο δεύτερος είναι γιατί εμμέσως πλην σαφώς η τότε θητεία μας στην ΟΜΑΕ δεν ήταν επιτυχής από κάθε άποψη.

Έτσι, θα έδινα την ευκαιρία στους επικριτές μου να δείξουν και να ξετυλίξουν τις περισσότερες αρετές και ικανότητες που υπαινίσσονταν. Όχι τίποτε άλλο, αλλά ο καθένας μπορεί να λέει ότι εγώ είμαι καλύτερος από τον τάδε, πρέπει όμως να το αποδείξει.

Τι φαγούρα έπιασε τον Μιχελακάκη και δεν τους άφησε να πάρουν τη σκυτάλη και να δούμε πόσο καλά τρέχουν δεν ξέρω…

Τώρα όμως που ξαναπήρε το τιμόνι ας φροντίσει να είναι νηφάλιος, αντικειμενικός και συνθετικός (όχι διασπαστικός). Χρειάζεται να γίνει ο πρόεδρος όλων και κυρίως των αντιπάλων του. Έτσι μόνο θα παραχθεί έργο. Τα μηχανοκίνητα σπορ με ηγέτη το Δημήτρη Μιχελακάκη αμφιβάλλω αν θα προκόψουν.

Εγώ πιστεύω περισσότερο στο Γιάννη Μεσημέρη και σε μερικούς άλλους ανθρώπους ότι μπορούν να ξεκολλήσουν το άρμα από τη λάσπη. Εμείς θα τους υποστηρίζουμε και θα τους προβάλουμε. Ευχόμαστε καλή επιτυχία.

ΚΠ

Related posts

Leave a Comment