Το ταξίδι στο FIA Karting Academy Trophy ξεκινά από τη Γερμανία για τον Αλέξανδρο Παπαευθυμίου

Ο Αλέξανδρος Παπαευθυμίου, εκπρόσωπος της χώρας μας στον θεσμό του FIA Karting Academy Trophy, αναχώρησε για την Γερμανία και συγκεκριμένα την πόλη του Wackersdorf, όπου στην πίστα ProKart Raceland, θα διεξαχθεί από σήμερα 17 έως τις 20 Ιουνίου ο πρώτος γύρος του θεσμού.

Ο Αλέξανδρος σε αυτό το πρωτόγνωρο για τον ίδιο αγωνιστικό ταξίδι, θα “βρει μπροστά του, 50 “πιλότους”, οι οποίοι έχουν ως στόχο την διάκριση και το να καταφέρουν μέσα από τον θεσμό του FIA Karting Academy Trophy, να κάνουν το επόμενο βήμα στην αγωνιστική τους καριέρα.

Φυσικά δίπλα στον νεαρό Αλέξανδρο βρίσκονται, η Οργανωτική Επιτροπή Διοργανώσεων Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (Ο.Μ.Α.Ε.), η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο Δήμος Λαμιέων, το Αθλητικό Σωματείο Α.Λ.Α.Λαμίας και πλήθος άλλων ιδιωτών που στηρίζουν την προσπάθεια του νεαρού αθλητή του Karting.

Ο Αλέξανδρος λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με προορισμό την Γερμανία όπου στις 17-20 Ιουνίου, θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας του FIA Karting Academy Trophy, δήλωσε: “Είμαι χαρούμενος που έφτασε επιτέλους η στιγμή να αγωνιστώ στο FIA Karting Academy Trophy. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να τιμήσω την Πατρίδα μου, αλλά και όλους όσους με στηρίζουν από την πρώτη στιγμή. Ευχαριστώ τον κάθε έναν από εσάς μέσα από την καρδιά μου”.

Στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης του Αλέξανδρου Παπαευθυμίου καθώς και με νεότερα Δελτία Τύπου θα μπορείτε να ενημερώνεστε για όσα συμβαίνουν στον πρώτο αγώνα του FIA Karting Academy Trophy τις προσεχείς ημέρες.

Related posts

Leave a Comment