Το 38ο Ράλλυ Κένταυρος επιστρέφει στο Π.Π. Ράλλυ Ασφάλτου – 4ος γύρος

Μπορεί η Ανάβαση Διονύσου που ήταν προγραμματισμένη για τις 31 Οκτωβρίου – 1 Νοεμβρίου να αναβλήθηκε, όμως οι αγώνες του ερχόμενου Σαββατοκύριακου θα γίνουν κανονικά. Το 12ο TRAIL RIDE & EXPERIENCE TROPHY στο Ναύπλιο, ο 5ος γύρος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Drift στο Λουτράκι, αλλά και το 38ο Ράλλυ Κένταυρος που επιστρέφει μετά από τρία χρόνια απουσίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ασφάλτου και θα είναι ο 4ος φετινός αγώνας του πρωταθλήματος.

Αναμφισβήτητα η επιστροφή του Ράλλυ Κένταυρος, του αγώνα στο πανέμορφο Πήλιο, είναι μια σημαντική στιγμή για το Πρωτάθλημα Ράλλυ Ασφάλτου. Πρόκειται για την 38η έκδοση του ιστορικού αγώνα, που διοργανώνει η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου (Λ.Α.Β.), από την οποία δεν θα μπορούσε να λείπει η συγκλονιστική Ειδική Διαδρομή «Καράβωμα».

Το Service Park του αγώνα θα βρίσκεται στο Parking του Χιονοδρομικού Κέντρου Αγριόλευκες, δύο χιλιόμετρα μετά τα Χάνια. Η εκκίνηση θα δοθεί το απόγευμα του Σαββάτου 24/10 από το Πανθεσσαλικό Στάδιο και αμέσως τα πληρώματα θα ανηφορίσουν προς το Πήλιο για τη διεξαγωγή της πρώτης Ειδικής, στη διαδρομή των 5 χιλιομέτρων της «Ανάβασης Πορταριάς» σε νυχτερινές συνθήκες!

Η επόμενη μέρα, Κυριακή 25/10, επιφυλάσσει δύο επαναλήψεις καθεμιάς εκ των δύο ΕΔ, «Καράβωμα» (16,9 km) και «Κισσός» (9,0 km). Ο αγώνας θα τελειώσει με την Powerstage στη γνωστή «Αλυκόπετρα» (10,9 km), αλλά φέτος με κατηφορική φορά προς Πορταριά! Ο τερματισμός του αγώνα και η απονομή θα διεξαχθούν το ίδιο μεσημέρι στο Ξενοδοχείο Xenia Portaria.

Αναμένουμε λοιπόν όμορφο, «ασφάλτινο» συναγωνισμό σε Ειδικές Διαδρομές και πίστα που μας υπόσχεται το προσεχές Σαββατοκύριακο, 24-25 Οκτωβρίου το 38ο Ράλλυ Κένταυρος.

Για ακόμα ένα Σαββατοκύριακο, θυμίζουμε, στο πλαίσιο της πρόληψης για τη διάδοση του Covid19, απαγορεύεται ρητά η προσέλευση θεατών σε κάθε είδους αγωνιστική δραστηριότητα, καθώς όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν με βάση τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Πίνακας συμμετεχόντων 38ου Ράλλυ Κένταυρος 2020

omae-epa.gr

Related posts

Leave a Comment