6ο Athens Rally Sprint «Αγ. Μερκούριος»: Με εξήντα δυνατές συμμετοχές!

Η κορυφαία Ειδική Διαδρομή της Αττικής -στον «Αγ. Μερκούριο»- προσέλκυσε εξήντα «ετοιμοπόλεμα» πληρώματα που θα έχουν μεγάλες μάχες με τα χρονόμετρα για να διεκδικήσουν πρωτιές και τίτλους, στο 6ο Athens Rally Sprint, 4ο φετινό γύρο του Κυπέλλου Ράλλυ Ασφάλτου Νότιας Ελλάδας.

Τα δύο «θηριώδη» Skoda S2000 των Καμπύλη – Σταμέλου και Νομικού – Ραβάνη, έχουν να αντιμετωπίσουν τα ταχύτατα Mitsubishi Evo των Κύρκου – Σταυρόπουλου και Αργυρίου – Πάσχου, για την πρωτιά του αγώνα.

Ανάλογες μάχες θα έχουμε σε όλες τις ομάδες με κορυφαίους συνδυασμούς όπως οι Αυγερόπουλος – Γιαβάσης, Τροβάς – Κόλλιας , Γάτσος – Αμαραντίδου, Κύρκος Δ.- Πετρόπουλος, Καραθανάσης Ν – Καραθανασης Β και Αμαξοπουλος – Μωραΐτη, μεταξύ άλλων.

Δυναμική είναι και η παρουσία των Ιστορικών αυτοκινήτων, με 19 συμμετοχές θρυλικών αγωνιστικών του παρελθόντος, άψογα συντηρημένων και έτοιμων για έντονο συναγωνισμό. Όλοι οι πρωταγωνιστές που διεκδικούν τους τίτλους της χρονιάς έδωσαν δυναμικό παρόν: Σταφυλοπάτης – Χατζηρήγας, Μανδρούκας- Τσάδαρης, Παραδείσης – Γ Σκούρας, Παραδείσης Π – Ποιμενίδης και η παρέα τους, θα ενθουσιάσουν τους θεατές με ήχο και εικόνα από το παρελθόν!

Στο λινκ παρακάτω δείτε τους συμμετέχοντες:

2019_KARNE_4_Merkouris_Entries

Related posts

Leave a Comment