22 Δεκεμβρίου 2025
Motorplay.gr
FormulaΑγώνες

Formula E – Παρουσίαση Audi

Η Audi είναι η μοναδική ομάδα που έχει συμμετάσχει σε όλους τους αγώνες της Formula E. Στη Χιλή, η Audi Sport ABT Schaeffler, όπως είναι το πλήρες όνομα της ομάδας, κατεβαίνει πανέτοιμη και με ιδιαίτερα φιλόδοξους στόχους στο φετινό πρωτάθλημα.

Το δίδυμο των οδηγών της Audi είναι απαράλλαχτο και στους 61 αγώνες που έχουν διεξαχθεί και αποτελείται από τους Lucas di Grassi και Daniel Abt.

Ο  Lucas di Grassi (Νο. 11), μετά τη 2η θέση στη Σαουδική Αραβία, δηλώνει αισιόδοξος για καλή συνέχεια στη σεζόν. Συνολικά έχει κατακτήσει 10 νίκες στους προηγούμενους αγώνες του στη FormulaE.

Ο Daniel Abt (Νο. 66) έχει υψηλές βλέψεις για την εφετινή σεζόν. Τα προηγούμενα χρόνια έχει βρεθεί 2 φορές στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Related posts

Παρών ο Ηλιόπουλος και αυξημένος αριθμών συμμετοχών στην Ανάβαση Πιτίτσας 2025

motorplayadmin

Εξαιρετικός ο 2ος αγώνας του Πανελλήνιου Πωταθλήματος Karting στην Καλαμάτα

motorplayadmin

Ποιο είναι το μέλλον του motorsport στην Ελλάδα;

motorplayadmin

Σύνδεση

Εγγραφή

Επαναφορά κωδικού

Πληκτρολογήστε το ψευδώνυμο ή την ηλ. διεύθυνσή σας και θα σας αποσταλεί σύνδεσμος να δημιουργήσετε νέο συνθηματικό.