Διαγωνισμός Honda Moto: Γιατί DCT; Γίνε εσύ ο νέος πρωταγωνιστής της Honda!

Μοτοσυκλέτες με περισσότερη ελευθερία…

Η απόλαυση του να νιώθεις τον άνεμο διατηρώντας παράλληλα τον απόλυτο έλεγχο.

Η αίσθηση του να γίνεσαι ένα με τον ανοιχτό δρόμο.

Στην Honda καινοτομούν για να νιώσεις την απόλυτη ευτυχία πάνω στην μοτοσυκλέτα σου, γιατί πιστεύουν ότι καμία διαδρομή δεν πρέπει να είναι βαρετή.

Θέλουν να ακούσουν τι έχουν να πουν οι ιδιοκτήτες του DCT και να είναι αυτοί οι πρωταγωνιστές του νέου ενημερωτικού video της Honda.

Είσαι κάτοχος μοτοσυκλέτας Honda με αυτοματοποιημένο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DCT; Γίνε σήμερα πρωταγωνιστής στο Honda DCT video, και διεκδίκησε μια δωροεπιταγή αξίας έως και 500€ για αξεσουάρ της μοτοσυκλέτας σου!

Στείλε ένα video με μέγιστη διάρκεια 1 λεπτό και εξήγησε, ΓΙΑΤΙ DCT;

Πως νιώθεις όταν οδηγείς τη μοτοσυκλέτα σου;

Τι άλλαξε στη ζωή σου με το DCT;

Τι αγαπάς στο DCT;

O Διαγωνισμός έχει ξεκινήσει και θα διαρκέσει έως και 30/9.

Οι 3 συμμετοχές που θα κερδίσουν τα περισσότερα like στην επίσημη ιστοσελίδα ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ – Honda Motorcycles (honda-motorcycles.gr) θα αναδειχθούν οι ΜΕΓΑΛΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ και θα κερδίσουν μια δωροεπιταγή αξίας 500€ για αξεσουάρ της μοτοσυκλέτας τους.

Όλοι οι συμμετέχοντες, των οποίων το video που θα στείλουν (αυτούσιο ή μέρους αυτού) θα χρησιμοποιηθεί για την δημιουργία του Τελικού Ενημερωτικού Video “ΓΙΑΤΙ DCT;”, θα αναδειχθούν ως “ΝΙΚΗΤΕΣ” και θα κερδίσουν μια δωροεπιταγή αξίας 300€ για αξεσουάρ της μοτοσυκλέτας τους.

Δήλωσε τώρα συμμετοχή εδώ

Παρακολούθησε παρακάτω το video του Θανάση Χούντρα, εκπαιδευτή του Riding School Academy στο οποίο εξηγεί τα πλεονεκτήματα του κιβωτίου διπλού συμπλέκτη DCT:

Διάβασε περισσότερα για το κιβώτιο DCT και δες τα σχετικά videos της Honda Motorcycles εδώ (10 ΧΡΟΝΙΑ DCT ΚΙΒΩΤΙΟ ΔΙΠΛΟΥ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ)

Related posts

Leave a Comment