19.2 C
Ελλάδα
13 Μαΐου 2024
Motorplay.gr
MotoΠαρουσιάσεις

Παρουσίαση νέου Granturismo V4 από την Ducati

O νέος Granturismo V4 κινητήρας της Ducati είναι ένας συμπαγής και υψηλής απόδοσης κινητήρας που διαθέτει ισχυρή ροπή, σχεδιασμένος για να ικανοποιεί τις απαιτήσεις των «περιπετειώδεις» λάτρεις, χωρίς να παραλείπεται ο ενθουσιασμός ενός πιο σπορ πνεύματος. 

Μια τετρακύλινδρη έκδοση, με τη γενική διάταξη εμπνευσμένη σαφώς από το μοντέλο Desmosedici Stradale, αλλά έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί για να παρέχει απόλυτη ευκολία στη χρήση και εξαιρετική ευελιξία. Μια αλλαγή παραδείγματος που επιτρέπει στο νέο V4 Granturismo να ωθήσει τα προηγούμενα όρια συμπαγής και ελαφρότητας, μαζί με το κύριο πρόγραμμα συντήρησης 60.000 km.

Δύναμη στα δάχτυλά σας

1160 κ.εκ. 170 hp ομαλή, απόκριση και ομαλή λειτουργία, με μέγιστη ροπή 125 Nm (12,7 Kgm) στις 8.750 σ.α.λ.

Οι φιγούρες V4 Granturismo ορίζουν ξεκάθαρα τον μοναδικό χαρακτήρα του: A porting-spirit DNA, αλλά διαθέτει ομαλή και ισορροπημένη απόδοση σε όλη την καμπύλη ροπής. Εξαιρετικό σε όλες τις συνθήκες, ιδανικό για όλους τους τρόπους οδήγησης.

Ένας ασταμάτητος κινητήρας

Ελαφρύς και συμπαγήςλείος, ομαλή λειτουργία, ανθεκτικότητα και άνεση. Αυτοί είναι οι πυλώνες που καθορίζουν την υπερσύγχρονη καινοτομία του νέου V4 Granturismo.

Μια αλλαγή στο πρότυπο σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε για να αυξήσει το σπορ πνεύμα της Ducati και να προωθήσει τα προηγούμενα όρια ευελιξίας και αξιοπιστίας.

“Θέλαμε να δημιουργήσουμε τον πιο ομαλό, πιο ευέλικτο και ισχυρό κινητήρα Ducati ποτέ” δήλωσε ο Vincenzo De Silvio – Διευθυντής της Ducati R&D.

Ανακαλύψτε τις λεπτομέρειες του έργου, το σχεδιασμό και τη διαδικασία ανάπτυξης που οδήγησαν στη γέννηση αυτού του νέου κινητήρα Ducati. Μπείτε στον κόσμο του V4 Granturismo χάρη στο ακόλουθο βίντεο:

Related posts

Το Audi e-tron φορτίζει χωρίς τον κίνδυνο blackout στο δίκτυο

motorplayadmin

R56 MINI Cooper S 230 PS

motorplayadmin

Η Audi έκανε αναβάθμιση στα plug-in υβριδικά Q5, A6 και A7 με πιο ισχυρή μπαταρία για μεγαλύτερη αυτονομία

motorplayadmin

Σύνδεση

Εγγραφή

Επαναφορά κωδικού

Πληκτρολογήστε το ψευδώνυμο ή την ηλ. διεύθυνσή σας και θα σας αποσταλεί σύνδεσμος να δημιουργήσετε νέο συνθηματικό.