Η Ρουμανογαλλική Dacia περνά στην αντεπίθεση

Συγκεκριμένα μέσα στο 2019 θα κυκλοφορήσει νέο Dacia Duster Pick Up. H oικογένεια του δημοφιλούς SUV θα αποκτήσει σύντομα νέα μέλη, αρχής γενομένης με μία εργοστασιακή έκδοση Pick Up, που αναμένεται σύντομα.

Τo Duster σπάει ταμεία στην Ευρώπη και η Dacia επιδιώκει να αξιοποιήσει το καλό όνομα του SUV της προσθέτοντας δίπλα του και νέες εκδόσεις.  Αυτό αποκάλυψε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Κριστόφ Ντριντί, σε δηλώσεις του στον ρουμάνικο ιστότοπο News.ro. Ο Ντριντί ανέφερε, ότι «το παιδί μας –δηλαδή το Dacia Duster- θα πρέπει να αποκτήσει αδέλφια».

Πρώτο από όλα εκτιμάται ότι θα είναι ένα Duster Pick Up, κάτι που συζητείται εδώ και αρκετό καιρό μεταξύ των στελεχών της μάρκας. Ετσι και αλλιώς υπάρχει ήδη ένα τέτοιο μοντέλο, που κατασκευάζεται ωστόσο σε περιορισμένη παραγωγή από μία οικογενειακή επιχείρηση στη Ρουμανία. Η Renault, στην οποία ανήκει πλέον η ρουμάνικη Dacia, είχε ανακοινώσει επίσημα στις αρχές του 2019, ότι ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η ομολογκασιόν του Pick Up, ώστε να μπορέσει να λανσαριστεί ως εργοστασιακό μοντέλο εντός του τρέχοντος έτους.


Related posts

Leave a Comment