Κυκλοφορεί το νέο Volkswagen Passat που είναι το πλέον καινοτόμο!

Το πλέον καινοτόμο Passat στην ιστορία του μοντέλου συνεχίζει την επιτυχία του παγκόσμιου best-seller που έχει καταγράψει περισσότερες από 30 εκατομμύρια πωλήσεις. Έχει εντυπωσιακό, κομψό εξωτερικό design, ευρεία χρήση LED και ολοκαίνουριο εσωτερικό στο οποίο κυριαρχεί το ψηφιακό στοιχείο και τα κορυφαία συστήματα infotainment.

Στο θέμα της ασφάλειας οι τεχνολογίες state-of-the-art και υποβοήθησης οδηγού υπό τον τίτλο IQ.DRIVE, φέρνουν το μοντέλο ένα βήμα από την εποχή της αυτόνομης οδήγησης. Το Passat είναι το πρώτο μοντέλο της Volkswagen που μπορεί να κινηθεί με ταχύτητα έως 210 χλμ./ώρα με μερικώς αυτόνομη λειτουργία.

Η plug-in υβριδική έκδοση GTE προσφέρει αυτονομία 56 χιλιομέτρων (σύμφωνα με τον κύκλο WLTP, περίπου 66 χιλιόμετρα στον κύκλο NEDC). Το νέο Passat είναι το πρώτο μοντέλο της Volkswagen που διαθέτει διαισθητικό τιμόνι, που αντιλαμβάνεται τον έλεγχο του αυτοκινήτου από τον οδηγό.

Με κορυφαίας τεχνολογίας ψηφιακό πίνακα οργάνων (Active Info Display) που ρυθμίζεται από το τιμόνι με το πάτημα ενός κουμπιού και το σύστημα προβολέων IQ.LIGHT – LED Matrix που πρωτοπαρουσιάστηκαν στο νέο Touareg.

Θα είναι άμεσα διαθέσιμο στην Ελλάδα με προτεινόμενη τιμή λιανικής που ξεκινάει από 27.300 €

Related posts

Leave a Comment