Ένα απολαυστικό τριήμερο για τους νικητές του EKO DUCATI TOUR!

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το EKO DUCATI TOUR, ένα απολαυστικό τριήμερο road-trip 850 χιλιομέτρων για 6 τυχερούς νικητές του διαγωνισμού ekoracing100” στη μαγευτική Πελοπόννησο. Περιελάμβανε μια μοναδική εμπειρία οδήγησης μέσα από γραφικά χωριά, ιστορικά κάστρα, σε ορεινές αλλά και παραθαλάσσιες στριφτερές διαδρομές για τους τυχερούς, οι οποίοι ταξίδεψαν με  Ducati Multistrada 950 & 1260, Diavel, Hypermotard, Monster & Scrambler. Το επίπεδο οδήγησης όλων Οι νικητές παρακολούθησαν επιτυχώς την ημερίδα ασφαλούς οδήγησης του DUCATI RIDERS ACADEMY με στόχο το καλύτερο επίπεδο οδήγησης.

Η αναχώρηση έγινε την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου από το Ducati Athens, το επίσημο Ducati store της ΚOSMOCAR στην οδό Καλλιρόης 9, στην Αθήνα. Αρχικά έγινε περιγραφή της διαδρομής και του ταξιδιού στους συμμετέχοντες, δόθηκαν οι απαραίτητες οδηγίες για τους κανόνες ασφάλειας, αλλά και ο εξοπλισμός προστασίας DUCATI. Η διαδρομή ήταν σχεδιασμένη ώστε να αναδείξει τόσο τις αρετές της κάθε μοτοσυκλέτας όσο και την ποιότητα της ekoracing100, μίας βενζίνης που προσφέρει αυξημένες επιδόσεις με μεγάλη οικονομία. Γι’ αυτό το λόγο έγινε και εναλλαγή οδηγών-μοτοσυκλετών, ώστε όλοι να γνωρίσουν την κάθε μοτοσυκλέτα και να την οδηγήσουν για ικανό διάστημα και απόσταση.

Πρώτος προορισμός ήταν η Στυμφαλία και το Μουσείο Περιβάλλοντος, ακολούθως η Βυτίνα και διαμέσου των στροφών του Αχλαδόκαμπου η διαδρομή της 1ης μέρας κατέληξε στο μαγευτικό Ναύπλιο για την διανυκτέρευση.

Τη 2η μέρα σε παραλιακή διαδρομή κατευθύνθηκαν προς Άστρος και Λεωνίδιο, που υποδέχθηκαν τους αναβάτες με τις απαστράπτουσες Ducati τους. Ακολούθησε μία απολαυστική ανάβαση σε έναν ιδιαίτερα στενό δρόμο, με απανωτές κλειστές στροφές και απόκρημνα βράχια να καραδοκούν για να καταλήξουν στον Παραδοσιακό Οικισμό Κοσμά, σε υψόμετρο 1.150 μ. στις πλαγιές του νοτιοανατολικού Πάρνωνα.

Η διαδρομή απαιτούσε ακρίβεια στο χειρισμό, αλλά η αμεσότητα στην οδήγηση των Ducati ενέπνεε την απαραίτητη σιγουριά. Επόμενος προορισμός ήταν ο γραφικός Μυστράς με το διάσημο κάστρο για διανυκτέρευση.

Η 3η μέρα ξεκίνησε με ξενάγηση στην Καστροπολιτεία. Στη συνέχεια αναχώρησαν για την επιστροφή από τον επαρχιακό δρόμο Τρίπολης–Σπάρτης μέσα από καστανιές, ψηλά πεύκα και έλατα που μπλέκουν μαγικά τα κλαδιά τους, δημιουργώντας ένα φυσικό υπόστεγο στον δρόμο, μια μαγευτική εικόνα και ένα μοναδικό τοπίο που καταλήγει στην κεντρική πλατεία με την εκκλησία της, στο χωριό Κολλίνες.

Στη συνέχεια επισκέφτηκαν τη Νεμέα για ξενάγηση στους αμπελώνες και στο Οινοποιείο Λαφαζάνη. Μετά ξεκίνησε η επιστροφή, με εξίσου δυναμική και ασφαλή οδήγηση στην εθνική, με τελικό προορισμό το Ducati Athens.


Related posts

Leave a Comment