* Προκηρύχτηκε από την ΕΠΑ το νέο αγωνιστικό πρόγραμμα του 2020. Μέχρι εδώ καλά, έγκαιρα έγινε για να προγραμματίσει ο καθένας την πορεία του. Ο προβληματισμός σε μας προκύπτει από το πλήθος των αγώνων κάθε μορφής, αλλά και την ταυτόχρονη διεξαγωγή τους τα Σαββατοκύριακα. Ένα τεράστιο θέμα είναι βέβαια αν όλες αυτές οι λέσχες που πρόκειται να διεξάγουν τους αγώνες θα εναρμονιστούν με το νέο αθλητικό νόμο ώστε να νομιμοποιούνται να τους διεξάγουν. Ο Υπουργός πάντως δεν είναι διατεθειμένος για παράταση της εκκρεμότητας καθώς επίκεινται και οι εκλογές της ομοσπονδίας.
* Ενόψει των εκλογών της ΟΜΑΕ οι διαβουλεύσεις εκτός του παρασκηνίου οργιάζουν. Παράλληλα όλο και νέα αμαρτωλά στοιχεία προκύπτουν για πρόσωπα και πράγματα. Κάποιος μάλιστα της αντιπολίτευσης έλεγε ότι: «Η Παναγιώτα Δελαγραμμάτικα και λίγα έλεγε μπροστά στο βουνό των σκανδάλων» και εγώ αναρωτιόμουνα τελικά σε αυτό το ανδροκρατούμενο και απαξιωμένο σπορ μία γυναίκα θα έπρεπε να ξεσκεπάσει της ……ας μην το πω. Όλοι οι σοφοί εκτός Χατζημιχάλη και της παρέας του έκαναν τις κότες ρε κυριολεκτικά.
* Μαθαίνω ότι η Ευελπίδων εκτός της υπόθεσης ΕΛΠΑ με αρκετούς εμπλεκόμενους θα ασχοληθεί και με πολλούς άλλους πχ. στελέχη της ΟΜΑΕ αλλά και λεσχιάρχες για σωρεία σοβαρών θεμάτων.
* Αναμένουμε αύξηση των πωλήσεων στα Ι.Χ. αυτοκινήτων το 2020. Η αύξηση θα προκύψει περισσότερο από τις αγορές ιδιωτών μιας και το κλίμα έχει βελτιωθεί. Οι εταιρικές πωλήσεις θα κυμανθούν στα ίδια επίπεδα του 2019 και ενδεχομένως να παρουσιάσουν μία μικρή αύξηση.
* Παρά την απόσυρση το 60% των κυκλοφορούντων οχημάτων είναι δέκα ετών και πάνω. Η συντήρηση των αυτοκινήτων αυτών δεν είναι η καλύτερη δυνατή διότι πολλοί ιδιοκτήτες τους έχουν οικονομική στενότητα.
* Από περιορισμένη έρευνα προκύπτει ότι το 2019 κατέθεσαν πινακίδες για προσωρινή ακινησία 120.000 και πλέον ιδιοκτήτες Ι.Χ. και Δ.Χ., οι υπόλοιποι έπρεπε να έχουν πληρώσει την ασφάλεια τους και τα τέλη κυκλοφορίας 2020, όμως αυτό δεν συνέβη. Αποτέλεσμα περισσότεροι από 180.000 ιδιοκτήτες είναι εκτός νομιμότητας. Ο διπλασιασμός των τελών κυκλοφορίας μήπως πρέπει να επανεξεταστεί;
ΚΠ