18.1 C
Ελλάδα
17 Μαΐου 2024
Motorplay.gr
AutoΓενικά

Η τροχαία επί τω έργω για χάρη δακτυλίου

Είναι σαφές ότι όλα τα αυτοκίνητα, κυρίως των Αθηναίων και λιγότερο της επικράτειας, δε χωρούν να κυκλοφορούν στο κέντρο της πόλης. Εγώ μάλιστα, είχα εισηγηθεί πως το μέτρο πρέπει να γίνει ακόμα πιο αυστηρό και να κυκλοφορούν στο δακτύλιο π.χ. την πρώτη του μήνα όσοι έχουν αριθμό με λήγοντα στο ένα και εκείνοι που έχουν λήγοντα στο δύο στις 2, στις 12, στις 22 κάθε μήνα. Έτσι, βέβαια θα προέκυπτε μια περαιτέρω κυκλοφοριακή ανακούφιση.

Από το μέτρο αυτό θα εξαιρούσα όλους όσους ασκούν καθήκοντα δημοσιογράφου, δικηγόρου, γιατρού, καθαριστή. Επίσης, όσους διατηρούν επαγγελματική έδρα εντός δακτυλίου και όσους εργάζονται εντός δακτυλίου. Φυσικά όσους διαμένουν και έχουν μόνιμη κατοικία. Ακόμα, στους επισκέπτες της Αθήνας και άλλες ειδικότητες που παρέχουν υπηρεσίες ή αγαθά.

Τέλος, η έκδοση της άδειας κυκλοφορίας σε μόνιμους κατοίκους έχει βελτιωθεί σημαντικά, αλλά αν δεν την έχεις μαζί σου, η κλήση θα κοπεί και το πρόστιμο των 100€ πρέπει να πληρωθεί αν δεν θέλετε να χάσετε μια εργάσιμη μέρα για να ανασταλεί η κλήση και το πρόστιμο. Εμείς ως μόνιμοι κάτοικοι, ως δραστηριοποιούμενοι, αλλά και δημοσιογράφοι έχουμε βεβαιωμένη παράβαση να επιδείξουμε. Ελλάς το μεγαλείο σου!

Στο τέλος γιατί άδειες και όχι η απλή επίδειξη εγγράφου που να είναι αρκετό για την εξαίρεση παιδιά;

Κώστας Πουλιάσης

Related posts

Η Φιλοσοφία ALLGRIP της Suzuki για ασφαλή οδήγηση παντού

motorplayadmin

Πέθανε ο «πατέρας» της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου

motorplayadmin

Ο φίλος μου ο Τάσος

motorplayadmin

Σύνδεση

Εγγραφή

Επαναφορά κωδικού

Πληκτρολογήστε το ψευδώνυμο ή την ηλ. διεύθυνσή σας και θα σας αποσταλεί σύνδεσμος να δημιουργήσετε νέο συνθηματικό.