22.8 C
Ελλάδα
29 Απριλίου 2024
Motorplay.gr
ΑγώνεςΚάρτ

Πραγματοποιήθηκε με σημαντική επιτυχία το PΙCK Πάτρας

Το PICK Πάτρας μπορεί να μην είχε θεατές, αλλά είχε πολλές φίρμες από πολλούς διαφορετικούς χώρους. Από το χώρο της πολιτικής ο Λευτέρης Αυγενάκης που έτρεξε με καρτ. Πολλοί δημοσιογράφοι με βαριά ονόματα, πολλοί από τον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά και διάσημοι οδηγοί αγώνων από άλλες κατηγορίες.

Όλοι αυτοί έδωσαν κύρος και λάμψη στην εκδήλωση, η οποία δεν είχε μόνο αγώνες καρτ αλλά και άλλων αυτοκινήτων που πρωταγωνιστούν σε άλλους θεσμούς.

Οι οργανωτές πήραν αρκετά μέτρα προφύλαξης και για τον αγώνα, αλλά και για τον κορωνοϊό. Οι καιρικές συνθήκες βοήθησαν τη διεξαγωγή του. Ο αγώνας που μεταδόθηκε ζωντανά από την ERT SPORTS με παρουσιαστή τον Άγγελο Σταθακόπουλο, συνεργάτη μας πριν ενταχθεί στην οικογένεια της ΕΡΤ.

ΚΠ

Απονομή Master:

Αποτελέσματα & απονομή Senior:

Αποτελέσματα Charity:

Να σημειώσουμε ότι στον αγώνα επίδειξης Loux Charity kart Race, που έτρεξε ο κ. Αυγενάκης με δίδυμο – πλήρωμα τον γνωστό οδηγό αγώνων, Σταμάτη Κατσίμη, συμμετείχαν ακόμα οι Γιάννης Τσιμιτσέλης, Κώστας Φραγκολιάς, Τάκης Πουρναράκης (πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής διεκδίκησης Διοργανώσεων Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, που έχει συσταθεί από τη ΓΓΑ). Ο Υφυπουργός Αθλητισμού δήλωσε έπειτα από την απολαυστική οδηγική του εμπειρία: «Πιστεύουμε στο μηχανοκίνητο αθλητισμό και εδώ στην Αχαΐα, στην Πάτρα, υπάρχει μία πολύ σπουδαία προσπάθεια που έχει εξελιχθεί σε έναν σημαντικό θεσμό, το PICK Πάτρας, που συνεχίστηκε για 12η συνεχόμενη χρονιά! Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και ακόμη περισσότερα για τον φετινό φιλανθρωπικό του χαρακτήρα. Ο συγκεκριμένος θεσμός προωθεί την οδική ασφάλεια και την ασφαλή οδηγική συμπεριφορά! Τρέχουμε μόνο στην πίστα, λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα, φοράμε κράνος, μαθαίνουμε το όχημα που οδηγούμε».

Φωτογραφίες: facebook PICK Patras – Sportin.gr (Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος)

Related posts

Έκπληξη στην έναρξη του motoGP στο Κατάρ με νίκη του Enea Bastianini

motorplayadmin

Η McLaren με χρώματα Gulf Racing στο GP του Monaco

motorplayadmin

Η Ducati δηλώνει παρούσα στο MotoGP τουλάχιστον μέχρι το 2026

motorplayadmin

Σύνδεση

Εγγραφή

Επαναφορά κωδικού

Πληκτρολογήστε το ψευδώνυμο ή την ηλ. διεύθυνσή σας και θα σας αποσταλεί σύνδεσμος να δημιουργήσετε νέο συνθηματικό.