Διεξήχθη χθες η Ανάβαση Αχλαδόκαμπου 2022 (3ος γύρος Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων)

Η Ανάβαση Αχλαδόκαμπου 2022 ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι αποζημιώνοντας τους αγωνιζόμενους που συμμετείχαν, τα στελέχη του αγώνα που αντιμετώπισαν ουκ ολίγες αντιξοότητες αλλά και τους αρκετούς θεατές που την παρακολούθησαν. Όλοι μαζί έστειλαν σαφές μήνυμα ότι σε μια κακή χρονιά για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, το Πρωτάθλημα Αναβάσεων έχει τη δυνατότητα να ολοκληρωθεί αξιοπρεπώς.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, νικητής στην Ομάδα Ν στέφθηκε o Ι. Δασκαλόπουλος με Evo IX ο οποίος όμως ειδικά στο δεύτερο σκέλος απειλήθηκε από τον Μ. Ξανθάκο με το Civic Type-R. Τρίτος γενικής ήταν ο Ε. Παναρίτης με Evo IX. Στη Ν2 νικητής ήταν ο Π. Σμυρναίος με 106 Rallye.
Η Ομάδα Α με 6 συμμετέχοντες είχε νικητή τον Γ. Θανάση με το Εvo VIII της Kirkos Racing. Ακολουθήθηκε από τους Α. Μητσάκο με 106 S 16 και Σ. Χαρμαντά με BMW M3.
Η Ομάδα Ε είχε νικητή τον “Bakonick” με την πανέμορφη Corolla AE86. Ο ίδιος οδηγός ήταν πρώτος στην Ε11. Πίσω του και πρώτος στην Ε10 ο Ν. Μπόμπης με 106 S 16 με τρίτο στην γενική της Ε τον Κ. Θέο με το Golf Mk 2. Την 5η θέση στην Ε και την 1η στην Ε12 κατέλαβε μια από τις δυο γυναίκες οδηγούς του αγώνα, η Θ. Χόνδρου με το ξεχωριστό Sierra Cosworth.
Στην Formula Saloon, την ομάδα που κατέχει τα σκήπτρα των επιδόσεων, ο Π. Χατζημάρκος με το Evo IX ήταν πρώτος με δεύτερο τον Π. Παρθένη με ίδιο αυτοκίνητο. Τρίτος ο Ν. Παπαδόπουλος με το εντυπωσιακότατο Ford Escort Mk 2.
Το Α.Σ.Σ.Ο.Α.Α. ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες στον αγώνα και τον χορηγό Ρεκτιφιέ Original. Ραντεβού στον επόμενο αγώνα μας!
Δείτε εδώ τα αποτελέσματα και παρακάτω φωτογραφίες από τις απονομές:
Φωτογραφίες: Gaitanis Press

Related posts

Leave a Comment