Bentley Bentayga S Το πολυτελές και γρήγορο Αγγλικό SUV

Η Bentley ανακοίνωσε λεπτομέρειες για το νέο Bentayga S Με εντυπωσιακά σχεδιαστικά στοιχεία και μοναδικές λεπτομέρειες. Το Bentayga S είναι η τελευταία έκδοση του benchmark της Bentley, ένα πολυτελές SUV σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο εργοστάσιο της Bentley, στο Crewe.

Για πρώτη φορά μετά τη κυκλοφορία του Bentayga το 2015 είναι πλέον διαθέσιμη μια έκδοση S αντανακλώντας τα σχόλια των πελατών που απολαμβάνουν τη δυναμική απόδοση του Bentayga. Με βάση τη καθιερωμένη μάρκα S της Bentley, το νέο βελτιωμένο sport Bentayga, προσφέρει τον ενεργό έλεγχο Bentley Dynamic Ride.

Το Bentley Bentayga S διαθέτει επίσης μια αναθεωρημένη οπτική παρουσία μέσω της διακριτικής προσθήκης μαύρων λεπτομερειών και ενός sport soundtrack ευγενική προσφορά μιας νέας σχεδίασης εξάτμισης.

Το Bentley Bentayga S διακρίνεται από μια σειρά διακριτικών εξωτερικών χαρακτηριστικών, συμπεριλαμβανομένων των νέων μοναδικών τροχών 22 ιντσών με τρία φινιρίσματα, καινοτόμων κονκάρδων S που βρίσκονται στη κάτω άκρη των μπροστινών θυρών και Blackline Specification. Το προφίλ έχει αυξημένη παρουσία λόγω των μεγαλύτερων πίσω σπόιλερ, γυαλιστερών μαύρων πλευρικών στρωμάτων και των κάτω προφυλακτήρων, εμπρός και πίσω.

Μέσα σε μια πολυτελώς εκλεπτυσμένη καμπίνα, νέα καθίσματα, μοναδικές ραφές, νέος διαχωρισμός χρωμάτων και Alcantara. Χρωματικές πινελιές στο πίνακα οργάνων, στη κεντρική κονσόλα, καθώς και στο τιμόνι και στο μοχλό, δίνουν στο Bentley Bentayga S ένα τολμηρό και σύγχρονο σχεδιασμό.

Το πολυτελές SUV κορυφαίο στην σειρά της Bentley διατίθεται σε διαμορφώσεις τεσσάρων, πέντε ή επτά θέσεων και από τότε που εισήλθε στην αγορά το 2016 περισσότεροι από 25000 πελάτες έχουν παραλάβει ένα Bentayga.

Το Bentayga S διαθέτει τον περίφημο βενζινοκινητήρα 4,8 λίτρων, turbo V8 της Bentley, συνδυάζοντας τεράστια ισχύ, με εντυπωσιακή οικονομία καυσίμου. Ο κινητήρας τελευταίας γενιάς αναπτύσσει 542 άλογα, με χρόνο 0-100 km / h 4,4 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 290 km / h με αυτονομία 654 χιλιομέτρων.

Χρησιμοποιώντας την ισχύ όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά, το Bentley Dynamic Ride είναι η πρώτη ηλεκτρική τεχνολογία ενεργού ελέγχου roll στο κόσμο που μπορεί να αντιδράσει σε 0,3 δευτερόλεπτα για να εξουδετερώσει τις πλευρικές δυνάμεις κύλισης κατά τη στροφή, εξασφαλίζοντας μέγιστη επαφή ελαστικών, για να προσφέρει κορυφαία σταθερότητα στη καμπίνα, άνεση οδήγησης και εξαιρετικό χειρισμό. Βελτιωμένη αίσθηση διεύθυνσης, μεγαλύτερη απόκριση στις στροφές με Electronic Stability Control και Bentley Dynamic Ride. Με το Bentley Torque Vectoring by Brake, το αυτοκίνητο φρενάρει ελαφρά τον εσωτερικό πίσω τροχό στη γωνία εισόδου.

Οι ολοκληρωμένες δυνατότητες εκτός δρόμου του Bentayga παραμένουν, με την προαιρετική προδιαγραφή All Terrain να φέρει τέσσερις ειδικές λειτουργίες εκτός δρόμου (Snow and Wet Grass, Dirt and Gravel, Mud and Trail and Sand)

Η ήδη εντυπωσιακή παρουσία της Bentayga ενισχύεται ακόμη περισσότερο στο S με μαύρη επεξεργασία σε όλα τα εξωτερικά φώτα. Ενα μεγαλύτερο πίσω σπόιλερ στο Bentayga S και το νέο μοναδικό στυλ τροχών 22 ιντσών είναι δραματικού χαρακτήρα. Ενα μοναδικό και κομψό σήμα στολίζει το ταμπλό μπροστά από τον επιβάτη, με ένα παρόμοιο θεματικό Bentayga S που φωτίζει. Το Bentley Bentayga S έχει έναν πλήρως ψηφιακό πίνακα πληροφοριών προγράμματος οδήγησης, με έντονα γραφικά. Η οθόνη φέρνει μια σύγχρονη εμφάνιση στο πιλοτήριο, μπορεί να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του οδηγού και διαθέτει εφέ φωτισμού σε πραγματικό χρόνο με κομψά και κινούμενα σχέδια.

Κωνσταντίνος Αγραφιώτης

Bentley

Related posts

Leave a Comment