18.3 C
Ελλάδα
17 Μαΐου 2024
Motorplay.gr
Αθήνα

Φερστάπεν: «Αυτοί είναι οι νέοι οδηγοί που θα ξεχωρίσουν»

Ο Φερστάπεν εκτιμά πολύ τον Λεκλέρκ, όμως πιστεύει ότι τα επόμενα χρόνια θα πρωταγωνιστήσουν και άλλοι οδηγοί της νέας γενιάς, εκτός από τον ίδιο και τον Μονεγάσκο.

Πολλοί θεωρούν ότι στο μέλλον θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον των φίλων της Formula 1 οι μονομαχίες του Μαξ Φερστάπεν με τον Σαρλ Λεκλέρκ. Αυτό διαφαίνεται ήδη από φέτος, ενώ οι δύο –ηλικιακά νέοι- πιλότοι διασταυρώνουν τα ξίφη τους στις πίστες του καρτ από τότε που φορούσαν κοντά παντελονάκια. Έτσι, έχει αναπτυχθεί ανάμεσά τους μία σχέση έντονης αντιπαλότητας, αλλά και αλληλοσεβασμού, καθώς γνωρίζονται πλέον πολλά χρόνια.

Ο Μαξ Φερστάπεν δηλώνει ωστόσο βέβαιος, ότι δεν θα κυριαρχήσει στο μέλλον μόνον το συγκεκριμένο δίδυμο οδηγών, αλλά ότι θα έχουμε μία πολυάριθμη ομάδα ισάξιων ανταγωνιστών με μέλη ορισμένους από τους πιλότους της νέας γενιάς της Formula 1. Ο Ολλανδός δήλωσε χαρακτηριστικά για τον Λεκλέρκ, ότι «Είναι ένας σπουδαίος οδηγός, όμως δεν θεωρώ ότι θα παλέψω μόνον εναντίον του. Υπάρχουν περισσότερα ταλέντα, όπως ο Λάντο (Νόρις), ενδεχομένως ο Τζορτζ (Ράσελ) και ίσως ο Άλεξ Άλμπον. Αν έχουν το σωστό αυτοκίνητο, μπορούν επίσης να κάνουν σπουδαία πράγματα».

Η αναφορά στον Άλμπον έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς πρόκειται για τον νέο teammate του Μαξ Φερστάπεν, που αντικατέστησε τον Γκασλί στην ομάδα της Red Bull. Άρα θα έχουμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε τις ικανότητες του Άλμπον με ένα σαφώς δυνατότερο μονοθέσιο από εκείνο της Toro Rosso και σε άμεση σύγκριση με τον Ολλανδό. Αναμφίβολα θα χρειαστεί τον χρόνο του, όμως μέχρι το τέλος της σεζόν θα είμαστε σε θέση, να έχουμε καταλήξει σε κάποια συμπεράσματα. Και εμείς, αλλά και ο…Φερστάπεν.

Καλός οδηγός και καλό παιδί ο Φερστάπεν, αλλά για μελλοντολόγος δεν μου κάνει. Αν μας έλεγε ότι το Δεκέμβριο θα έχουμε βροχές δεν θα μας έκανε και μεγάλη εντύπωση. Λογικό είναι τα πράγματα και τα ονόματα να αλλάξουν. Τα πάντα ρει είπε ο μεγάλος.

Related posts

Kosmοcar και Kosmoride αλλάζουν τα δεδομένα στην ηλεκτροκίνηση με την αποκλειστική συνεργασία με την εταιρεία τεχνολογίας SILENCE

motorplayadmin

Δημοσιογραφικό ατόπημα του Νίκου Χατζηνικολάου

motorplayadmin

Εκπτώσεις Toyota: Για τον Ιούνιο

motorplayadmin

Σύνδεση

Εγγραφή

Επαναφορά κωδικού

Πληκτρολογήστε το ψευδώνυμο ή την ηλ. διεύθυνσή σας και θα σας αποσταλεί σύνδεσμος να δημιουργήσετε νέο συνθηματικό.