• Επιστροφή στο Χώμα για τον Μάριο Ξανθάκο με τον Δημήτρη Σαΐνη στο δεξί μπάκετ
• Θα αγωνιστούν με Skoda Fabia Rally2 και το Νο 2 στις πόρτες
• Εναρκτήριος αγώνας του Κυπέλλου Χώματος στη Σπάρτη, την ιδιαίτερη πατρίδα του Μ. Ξανθάκου
Με το Νο2 στις πόρτες της Skoda Fabia Rally2 αγωνίστηκαν οι Μάριος Ξανθάκος και Δημήτρης Σαΐνης στο Ράλλυ Σπριντ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ, που διεξήχθει στη Σπάρτη στις 30-31 Μαρτίου, τον πρώτο χωμάτινο αγώνα της χρονιάς, ο οποίος προσμετρά στο Πανελλήνιο Κύπελλο Χώματος. Ο ανταγωνισμός αναμένεται έντονος με 59 συμμετοχές, αριθμός ρεκόρ για τον αγώνα, και το πλήρωμα της X Sporteam θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό, προσφέροντας παράλληλα θέαμα στους παρευρισκόμενους.
Ο πολυπρωταθλητής Αναβάσεων Μάριος Ξανθάκος μετά την εμπειρία του στο Ράλλυ Ακρόπολις επιμένει στο Χώμα για να συγκεντρώσει και σε αυτό το τερέν σημαντικά χιλιόμετρα. Με την πολύτιμη βοήθεια του πολύπειρου συνοδηγού Δημήτρη Σαΐνη αναμετρήθηκαν στα απαιτητικά 12 χιλιόμετρα της ειδικής διαδρομής Καρυές του Ράλλυ Σπριντ της Λακωνίας. Η έμπειρη ομάδα EMC του Κώστα Σπύρου ανέλαβε την τεχνική υποστήριξη της Skoda Fabia Rally2.
Το Σάββατο 30 Μαρτίου και ώρα 19.00 θα πραγματοποιηθεί η πανηγυρική εκκίνηση του Ράλλυ Σπριντ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης, ενώ την Κυριακή 31 Μαρτίου ξεκινά στις 10.00 το αγωνιστικό κομμάτι.
«Είμαι χαρούμενος που συμμετείχα στον αγώνα της ιδιαίτερης πατρίδας μου, της Σπάρτης, και που επιστρέφει δυναμικά στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Χαιρόμαστε πολύ που αναμετρηθήκαμε με τους Γιάννη Παπαδημητρίου και Χρήστο Κουζιώνη. Στόχος μας ήταν να βελτιωθούμε, συγκεντρώνοντας αγωνιστικά χιλιόμετρα στο χώμα, να απολαύσουμε τον αγώνα και να προσφέρουμε θέαμα σε όσους μας τιμήσουν στην ε.δ. με την παρουσία τους», δήλωσε ο Μάριος Ξανθάκος.
«Αγωνίστηκα πρώτη φορά με τον Μάριο και το βασικό μας μέλημα είναι να δέσουμε σαν πλήρωμα, να δούμε τα πατήματά μας και να συγκεντρώσουμε εμπειρία χρήσιμη για το μέλλον.», σχολίασε ο Δημήτρης Σαΐνης.
Πολύτιμη συνδρομή για το πλήρωμα προσφέρουν οι: Lithium Force, Xanthakos Group, Drive Your Mind, Karagrigoris auto-moto και Rent Me Αthens, Proflex και Moto Route Services.